Ostoskassisi on tyhjä.

Plan B -uusiomallisto

Plan B -uusiomallisto


Plan B on Kierrätyskeskuksen uniikkien uusiotuotteiden mallisto. Tuoteperhe on monipuolista, värikästä ja kotimaista käsityötä!

Kaikki Plan B -tuotteet valmistetaan kiertoon tulleista materiaaleista Kierrätyskeskuksen ompelimossa ja verstaalla.

Plan B – Always in Trashion

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Vintage vaatteet ja huonekalut

Plan B on Kierrätyskeskuksen uniikkien uusiotuotteiden mallisto. Tuoteperheeseen kuuluvat erilaiset ekologisesti valmistetut vaatteet ja asusteet sekä sisustustuotteet ja huonekalut. Jos juttusi ovat kotimainen käsityö, vintagehuonekalut ja vintagesisustus, karamellimainen värikkyys ja parhaan sorttinen kitsch, on hyvin mahdollista että Plan B on parasta mitä sinulle on pitkään aikaan tapahtunut!

Vintage kankaat uuteen kukoistukseen

Plan B -ompelimon filosofian mukaan mitään käyttökelpoista ei heitetä pois. Ompelimossa hyödynnetään Kierrätyskeskukseen lahjoitettuja tekstiilejä, jotka eivät syystä tai toisesta sopisi myyntiin sellaisenaan. Kankaissa voi siis olla vaikkapa reikiä, tahroja tai auringossa virttyneitä kohtia. Plan B -ompelimon taiturit ottavat kuitenkin materiaaleista kaiken irti ja saavat taidoillaan puhallettua eloa jopa sellaisiin kankaisiin, jotka muualla päätyisivät roskiin! Myös ompelulangat ovat lahjoituksena saatuja.

Plan B on kotimaista käsityötä

Plan B -ompelimossa tunnettu design, kuten Marimekko, Finlayson ja Tampella, uudestisyntyy trashionmuotina. Valmiit tuotteet eivät ole vintagea, mutta varsinkin moni huonekalu on kuitenkin vintagetyylinen. Plan B -huonekalut syntyvät Kierrätyskeskuksen Plan B -verstaalla ja ne verhoillaan Plan B:n verhoomossa. Kaiken perusta on huonekalu joka on alunperin valmistettu niin hyvin, että se on huollon ja ehostuksen jälkeen taas valmis uudelle kierrokselle. Plan B-uusiomallstolle on myönnetty Avainlippu-merkki.

Plan B somistaa kodin ja koko perheen

Plan B -tuotteet ovat aina tekijöidensä näköisiä. Ompelijat suunnittelevat, leikkaavat ja ompelevat tuotteensa itse. Vaatevalikoimasta löytyvät esimerkiksi tunikat, puserot, mekot, hameet, jakut, villakangastakit ja lastenvaatteet sekä monenmoiset asusteet, kuten laukut ja pussukat. Kodinsisustukseen Plan B tarjoaa esimerkiksi verhoillut tuolit, ruokapöydän tuolit, nojatuolit ja supersuositut matkalaukkurahit. Plan B on uniikkia, ihastuttavaa ja aidosti ekologista koko kodin trashionmuotia! Plan B on juuri sitä mitä itse toivot – ihastuttava kodin yksityiskohta tai koristeellinen kokonaisuus! Jos etsit uniikille tyypille uniikkia lahjaa, valitse Plan B!

Näe vanhat tutut uusin silmin

Plan B -tuotteet ovat upea ja mielikuvituksellinen keino säästää luontoa! Kuka olisi uskonut, että vanhoihin verhoihin tai vaikka pöytäliinaan pukeutuminen voi näyttää näin hyvältä? Ekologisuuden lisäksi hauskat ja odottamattomat ratkaisut ovat Plan B:n ydin. Oivallinen esimerkki tästä ovat Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta löytyvät, varta vasten Lahden MM-hiihtoihin valmistetut Plan B -suksipenkit. Nämä retrosukset ovat aikoinaan nähneet ladun jos toisenkin siinä ihan perinteisessä käyttötarkoituksessaan, seuraavaksi löytäneet itsensä hiihtokisojen aitarakennelmina ja jatkavat nyt taivaltaan penkkeinä! Eli jos peruskoulun liikuntatuntien hiihtotraumat istuivat lujassa, istu takaisin! Plan B:n uniikeilla kisapenkeillä saat suksista iloa vuosiksi eteenpäin! Ja onhan suksista vielä muuhunkin, esimerkiksi naulakkona – niitäkin Plan B -valikoimasta löytyy!

Plan B löytyy verkkokaupasta ja osasta myymälöitä

Plan B:n huonekalut toimitetaan kotiinkuljetuksena tai noutamalla myymälästä. Plan B-vaatteet ja -asusteet toimitetaan myös tavalliseen tapaan Postin tai Matkahuollon kautta. Kierrätyskeskuksen verkkokaupan lisäksi löydät Plan B -valikoiman Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalosta. Plan B -tuotteisiin on ihana tutustua ja helppo ihastua!