Ostoskassisi on tyhjä.

Sisustus

Sisustus


Kierrätyssisustuksella stailaat kotisi ekologisesti ja persoonallisesti!

Täältä voit löytää maailman ihanimmat maljakot, kynttilänjalat, koristelautaset ja muut sisustusesineet.

Rajaukset:

 1. Hinta: 0,00 € - 99,99 €
Kuntoluokitus
 1. erinomainen (159)
 2. hyvä (208)
 3. tyydyttävä (3)
Materiaali
 1. lasi (1)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Myyty
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Vintage sisustus – Stailaa kotisi persoonalliseksi

Vintage-sisustusesineiden avulla luot kotiisi persoonallista ilmettä – valikoimastamme löydät Iittalan ja Arabian sisustustavaroita, jopa sellaisia mallistoja joita ei enää valmisteta.

Koriste-esineet osaksi vintage sisustusta

Värikkäillä tai klassisilla koriste-esineillä voi tuoda ilmettä tilaan kuin tilaan. Oli kyseessä sitten Lomonosovin suloinen eläinfiguuri tai Aarikan kookas puuesine, on se takuuvarma katseenvangitsija.

Maljakot ja ruukut

Viherkasvit ja kukat toimivat sisustuselementteinä jo sellaisinaan, mutta jokainen kasvi ansaitsee arvoisensa ruukun tai maljakon. Kukat ja kasvit, tai vaikka koristevalot pääsevät oikeuksiinsa esimerkiksi Muurlan vintage-maljakossa.

Säilytystavarat

Tavaroita ei aina tarvitse pakata komeroon piiloon, vaan ne voi jättää esille esimerkiksi kauniiseen koriin sommiteltuna. Valikoimastamme löydät erilaiset, sekä ajan suloisesti patinoimat että kuin suoraan sisustuslehden sivuilta poimitut korit ja purnukat, jotka soveltuvat monenlaisten tavaroiden säilytykseen!

Kynttilänjalat

Kynttilät luovat tunnelmaa etenkin pimeinä vuodenaikoina. Esimerkiksi käytetyillä pitkien kynttilöiden jaloilla koristelet illallispöydän edullisesti juhlavaksi. Myös värikäs rivistö Iittalan Kivi-tuikkuja kerrostaloasunnon ikkunalaudalla on kutsuva näky pimenevässä illassa.

Seinälautaset

Seinälautaset ovat Suomalaisen sisustuksen perustuote, sillä niitä löytyy meidänkin valikoimastamme moneen makuun. Uskonnolliset, luonto-, Kalevala- tai vaikka Muumi-aiheiset seinälautaset ovat kuin pieniä tauluja, joita on helppo ripustaa väripilkuiksi kalpeille seinille. Verkkokaupastamme löydät sekä kokonaisia sarjoja toisiinsa sopivia sisustuslautasia, että yksittäisiä seinälautasia, joilla voit täydentää kokoelmaasi.

Taulut

Kompaktissa kaupunkilaisasunnossa, tai kapeilla käytävillä varustetussa maalaistalossa helppo tapa luoda lisää persoonallisuutta on ripustaa seinille tauluja. Verkkokauppamme valikoimasta löydät käytettynä uniikkeja öljyväri-, keramiikka- ja jopa kangastauluja.

Muut sisustustavarat

Verkkokaupastamme löytyy käytettynä myös epätavallisempia sisustustavaroita, kuten lyhtyjä, naulakoita ja erilaisia seinä- sekä pöytäkoristeita.

Sisustustuotteiden tiedot

Selkeän valokuvan lisäksi Kierrätyskeskuksen Verkkokaupassa me myös mittaamme ja kuvailemme tuotteet tarkkaan, jotta asiakkaan on helppo saada käsitys tuotteen kaikista ominaisuuksista. Sinulle ei siis jää muuta tehtävää kuin varata ihanalle sisustusesineelle paikka kotoasi, ja odottaa sen saapumista!