Ostoskassisi on tyhjä.

Vid stjärnhavets strand - David Brin


Den jordiska utforskningsfarkosten Streaker har kraschlandat på den aldrig kartlagda havsvärlden Kithrup. Ombord bär Streaker på en av de viktigaste upptäckterna i galaxens historia. Utanför Kithrups atmosfär drabbar armador av krigsfarkoster samman i kamp till döds; segrarens pris är Streaker och den kunskap som finns i farkosten. Och på havsvärldens yta kämpar hennes besättning av människor och delfiner för att skydda sitt skepp och dess hemlighet - kunskapen om vad som hände med Föregångarna, det mytiska första släkte som en gång utsådde visdom bland stjärnorna.

Vid stjärnhavets strand är en episk, oförglömlig science fiction roman - en berättelse fylld både av spänning, tankeflykt och djup medmänsklighet. Den belönades vid sin originalutgivning med båda science fiction-litteraturens förnämsta priser: de årliga världs-sf-kongressernas Hugopris och det amerikanska science ficton-författarförbundets Nebulapris.


Ruotsinkielinen
Bra Spänning, 1990
Kovakantinen, sivuja 486


Yksittäistuote

2,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!