Ostoskassisi on tyhjä.

Urheilu ja vapaa-aika

Urheilu ja vapaa-aika


Poimi täältä käytetyt mutta toimivat urheiluvälineet moneen menoon.

Löydät täältä teroitetut luistimet, jalkapallokengät ja mailat sekä muut urheiluvälineet ja kuntoilulaitteet.

Koko
 1. L (40) (1)
 2. XL (42) (1)
Kuntoluokitus
 1. erinomainen (85)
 2. hyvä (209)
 3. tyydyttävä (5)
Hinta
 1. 0,00 € - 99,99 € (298)
 2. 100,00 € ja enemmän (3)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Käytetyt urheiluvälineet

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen käytettyjen urheiluvälineiden valikoimasta poimit helposti ja nopeasti käytetyt mutta toimivat urheiluvälineet moneen menoon. Mukana on myös erilaisia aktiiviseen menoon ja liikunnalliseen elämäntyyliin sopivia suojavarusteita, kuten rannetukia ja puhelimen suojakoteloita. Jos ylipäätään tykkäät viettää aikaa ulkona, on käytettyjen ja kierrätettyjen urheiluvälineiden ja vapaa-ajan välineiden kategoria ehkä paras juttu jonka tänään löydät!

Ekologinen ja edullinen valinta!

Uuden liikuntaharrastuksen kokeilu saattaa olla monelle korkean kynnyksen takana, eivätkä kalliit uudenuutukaiset kuntoiluvälineet tee tutustumista välttämättä yhtään helpommaksi. Miksipä et siis kokeilisi jo kertaalleen käytettyjä, mutta hyväksi todettuja urheiluvälineitä? Käytetyt urheiluvälineet ovat paitsi ekologinen, myös lompakkoystävällinen valinta.

Käytetyt tennismailat, käytetyt ratsastussaappaat ja käytetyt nappulakengät meiltä!

Kiinnostaako tennis? Verkkokaupasta löydät kokonaisen oman tennismailoille omistetun kategorian! Mahdottomille hevostelijoille ja muille ratsastuksesta innostuneille suosittelemme valtaisaa ratsastussaappaiden valikoimaa. Monenmoiset muutkin vermeet, kuten jalkapallot, nyrkkeilyhanskat, puttaussetit, säärisuojat, miekkailukypärät, ajanottokellot, lumilaudat, pingismailat ja muut innostavat liki kenet tahansa hyppimään, heilumaan ja liikkumaan!

Kotijumppaajille!

Vaikka tänä päivänä somea seuratessa voisi muuta kuvitella, liikunnassa ei aina ole kyse pelkästään saliselfieistä tai kavereille jaetuista kilometrimääristä: jos oma juttusi on kotona omassa rauhassa tapahtuva kuntoilu, löydät verkkokaupasta rutkasti erilaisia dvd-levyjä monenlaiseen kotijumppaan ja muuhun kunnonkohotukseen. Luvassa on siis edullista Pilates-ohjausta sekä muita kiinteytysohjeita ja juoksutekniikan hiomista oman kotisi rauhassa – ei huono! Olisiko kotonasi tilausta myös crosstrainerille, joka on maino valinta kunnonkohotukseen tai vaatetelineeksi! Käsipainot ja ryhtilaitteet viimeistelevät hyvän treenisi.

Laatu kiertää, luonto kiittää

Joka ikisen uuden tavaran tuotto kuluttaa maapallolle elintärkeitä luonnonvaroja. Näin ollen jokainen tavara, joka päätyy uudelleenkäyttöön Kierrätyskeskuksen, kirpparin tai vaikka vaihtokauppojen myötä, vähentää uusien tuotteiden valmistamisen tarvetta, eli säästää luonnonvaroja. Kun shoppailet Kierrätyskeskuksen käytettyjen tavaroiden verkkokaupassa, näet jokaisella tuotesivulla tuotekohtaisen luonnonvarasäästön. Käytetyn sykemittarin ostamalla säästää luonnonvaroja noin 2 kiloa, nyrkkeilyhanskat taas säästävät liki 5 kiloa, yksipyöräinen liki 40 kiloa ja crosstrainer huikeat 456 kiloa! Käytettyjen tuotteiden ostamista ei tarvitse jännittää. Kierrätyskeskuksen käytettyjen tuotteiden verkkokaupasta et osta sikaa säkissä, vaan voit tarkistaa jokaisen tuotteen kunnon sen omasta kuntoluokituksesta. Samaista kuntoluokitusta voit käyttää myös hakukriteerinä!

Kotiinkuljetus tai myymälänouto

Kierrätyskeskuksen käytettyjen tavaroiden verkkokaupan tuotteet saat käsiisi monin eri tavoin. Valtaosa tuotteistamme voidaan toimittaa Postin tai Matkahuollon kautta. Voit halutessasi valita myös maksuttoman myymälänoudon. Tervetuloa tutustumaan Kierrätyskeskuksen verkkokaupan liikuttavan upeaan valikoimaan!