Ostoskassisi on tyhjä.

Unohdettujen tarinoiden kirja - Stefan Merril Block


Seth Wallerin suvussa kulkee kirous. Kirouksen nimi on varhain alkava Alzheimerin tauti, ja sen viimeisin uhri on Sethin äiti. Tiedemiehen urana suunnitteleva 15 -vuotias Seth päättää käynnistää perinpohjaisen tutkimuksen äitinsä sairauden syistä. Jäljet johtavat kahdensadan vuoden taakse, englantilaiseen Iddylwahlin maalaiskylään, pahamaineisen naistennaurattajan, Lordi Alban Mapplethorpen kartanon ovelle.

Samaan aikaan toisella puolella Teksasia erakoitunut maanviljelijä Abel haggar odottelee kuolemaa. Seuranaan Abelilla ovat muistot nuoruuden rakastetusta Maesta sekä lapsena kuulemansa tarinat Isidora- nimisestä maasta, jossa ei ole sen enempää muistoja kuin kipuakaan.

Myös Seth Waller tuntee tien Isidoraan. Toisistaan tietämättä nuori Seth ja vanha Abel jakavat salaisuuden, joka on ollut haudattuna vuosikymmenien ajan. Mutta voisiko olla, että tarinan halu tulla kerrotuksi on suurempi kuin ihmisen halu unohtaa.

Kirja muuten erinomaisessa kunnossa, paitsi paperi kannessa takana repeämä.
1. painos.
Gummerus, Helsinki 2009.
Kovakantinen, sivuja 389.


Yksittäistuote

3,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!