Ostoskassisi on tyhjä.

Kierrätyskeskus & Habitare!

 

 

Kierrätyskeskus – Sisustajan karkkikauppa!

 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on yhtä kuin kaksi kierrätystavarataloa, neljä kierrätyskauppaa sekä maanlaajuinen verkkokauppa. Meiltä löydät kotiisi sievimmät somisteet ja villeimmät väriläiskät, kuten sisustustaulut ja kodintekstiilit, ruukut ja maljakot sekä lamput ja valaisimet. Valikoimiimme kuuluvat myös huonekalut ja kodinkoneet sekä kaakelit, tapetit ja toimistokalusteet.


Sisusta, somista ja stailaa ekologisesti! Tutustu verkkokaupan valikoimaan täällä:

 

Tiesitkö, että Kierrätyskeskus löytyy myös Helsingin Messukeskuksen Kahvila Olohuoneesta? Nanna Ihamäen suunnittelema kahvila-ravintola on sisustettu kokonaan Kierrätyskeskuksesta peräisin olevilla kierrätys- ja uusiohuonekaluilla. Istahda siis Plan B -pöydän ääreen ja nauti kupponen kahvia – Kierrätyskeskuksen myymälöiden kahvikupeista tietenkin!

 

Plan B  on Kierrätyskeskuksen uniikkien uusiotuotteiden mallisto

 

 

 

Plan B leipoo käytetystä designia! Tuoteperheeseen kuuluvat erilaiset ekologisesti tuotetut vaatteet ja asusteet sekä sisustustuotteet ja huonekalut. Plan B valmistetaan Espoossa Kierrätyskeskuksen toimitiloissa kotimaisena käsityönä. Jokaisella Plan B -tuotteella on tarina eikä mitään käyttökelpoista päädy roskiin!

Plan B -huonekalut ovat mukana Habitaressa 7.–11.9.16. Osastomme löydät hallista 7. Esittelemme siellä viisi erilaista Plan B -kokonaisuutta, joten huonekalut vaihtuvat päivittäin. Erilaiset sisustustyynyt ja taulut ovat jatkuvasti esillä.

 

Osallistu arvontaan!

Kaikkien messuilla kyselylomakkeen palauttaneiden kesken arvomme kolme kappaletta 50 euron lahjakortteja Kierrätyskeskukseen.

 

Veikö Plan B sydämesi?

Messuosastomme koostuu uniikeista yksilöistä, joita on mahdollista ostaa messuilta suoraan tai esittelypäivän jälkeen verkkokaupastamme. Messutuotteet ovat myynnissä verkossa sunnuntaihin 25.9.16 saakka. Lisää Plan B -tuotteita löydät verkkokaupan lisäksi jatkuvasti Helsingin Itäkeskuksen myymälästä sekä Espoon Suomenojan ja Nihtisillan myymälöistä. Kerro ihanuuksista myös muille hashtageillä #PlanB ja #Kierrätyskeskus.

 

 


 

 
 
 
 
Tutustu myymälöihimme!
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on kaksi kierrätystavarataloa, neljä kierrätyskauppaa, sekä maanlaajuinen verkkokauppa, jotka tarjoavat puhdasta ja käyttökelpoista kulutustavaraa, ainutlaatuisia aarteita sekä mielikuvituksellisia ja persoonallisia tuotteita sisustamiseen. Tarkemmat yhteystiedot löydät täältä!

Miten minut tehtiin?

Tämä reppana päätyi Kierrätyskeskukseen huonossa kunnossa, mutta Plan B riensi apuun! Verstaalla nojatuolin liitokset korjattiin ja pinnat hiottiin, petsattiin ja lakattiin. Pehmusteet uusittiin ja pinta verhoiltiin. Lopputuloksena on ihastuttavan raikas ja kaunis kokonaisuus! Tapaamisiin Habitaressa.

 
Kiitos kun teet hyvää!
Ostamalla kierrätystavaroita säästät luonnonvaroja ja tuet työtämme ympäristön hyväksi. Teemme hyvää paikallisesti! Lainaamme astioita, peräkärryjä ja kuljetuspyöriä, kädentaitajia palveluillamme. Kaikki tämä myös työllistää ja luo uusia alkuja.

Suuri kiitos siitä!