Ostoskassisi on tyhjä.

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Voimassa 18.8.2015 alkaen

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n (myöhemmin Kierrätyskeskus) verkkokauppaa osoitteessa http://kauppa.kierratyskeskus.fi. Tilatessaan tuotteita Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Verkkokaupan yhteystiedot:

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy
Kutojantie 3
02630 Espoo

puh. 0400 348 186
sähköposti: verkkokauppa@kierratyskeskus.fi

Y-tunnus: 080 9814-5

 

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Kierrätyskeskuksen verkkokauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Myytävät tuotteet ovat lahjoituksena saatuja käytettyjä tavaroita ja lahjoituksena saaduista kierrätysmateriaaleista valmistettuja uusiotuotteita ja ne kuuluvat marginaaliverotuksen piiriin (alv 0 %).

Kaikki verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat ehjiä, siistejä ja käyttökelpoisia. Yksittäisen käytetyn tuotteen kunto on kerrottu tuotetiedoissa. Käytettyjen tuotteiden kuntoluokitusten määritelmät löydät kunkin käytetyn tuotteen tuotesivulta. Tuotteen käytön kannalta merkittävästä käytön jäljestä tai kulumasta on mainittu tuote-esittelyssä.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

VERKKOKAUPASTA TILAAMINEN

Tilaaminen tapahtuu verkkokauppasivustolla siirtämällä tuotteet verkkokaupan ostoskassiin (ostoskori) ja maksamalla ostoskassin sisältö ja tilauksen toimituskulut verkkokaupan kassalla. Kierrätyskeskus käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Kierrätyskeskus sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Tilatessaan verkkokaupasta asiakkaan edellytetään tutustuvan ja sitoutuvan kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Vahvistamme tilaukset sähköpostilla, jossa ilmoitamme tilauksen hinnan, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen lisäksi maksupalveluiden välittäjä Verifone Oy lähettää asiakkaalle maksuvahvistusviestin. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

 

MAKSUTAVAT JA MAKSUPALVELUNTARJOAJA

Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: Verkkopankkimaksu ja Visa/Mastercard. Maksupalveluiden välittäjänä toimii Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy:llä on Finanssivalvonnan toimilupa maksujen välitykseen. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla vastaanottajana näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa

Asiakaspalvelu: 0600 01 02 03
www.verifone.fi

 

TOIMITUSAIKA

Lähetämme tilauksia jokaisena arkipäivänä (ma-pe). Tilauksen käsittelyaika on normaalisti 2-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta, jonka jälkeen tilaus jätetään kuljetettavaksi tai noudettavaksi noutopisteestämme. Poikkeavista toimitusajoista tiedotamme Kierrätyskeskuksen verkkokaupan Ajankohtaista-sivulla. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

TOIMITUSTAPA JA TOIMITUSKULUT

Tilatut tuotteet voidaan toimittaa alla listatuilla toimitustavoilla. Suuret ja painavat tavarat (mm. huonekalut ja polkupyörät) sekä herkästi vaurioituvat tavarat (esim. taulut) tulee noutaa Kierrätyskeskuksen noutopisteestä, tai niille voi tilata pääkaupunkiseudun alueella maksullisen kotiinkuljetuksen Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta. Kirjeenä toimitamme ainoastaan pieniä ja kevyitä postiluukusta mahtuvia tilauksia (paino max 500 g).

Tilauksen saapumis- tai noutoilmoituksen lähettäminen tekstiviestinä ja tilauksen kotiinkuljetuksesta sopiminen edellyttävät puhelinnumeron antamista tilauksen yhteydessä.

Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, ja ne maksetaan tuotteiden tilauksen yhteydessä. Pakkaamiseen käytämme mahdollisuuksien mukaan kierrätettyä pakkausmateriaalia.

Alla näkyvät verkkokaupassa voimassa olevat toimitustavat ja –kulut (Toimitusvaihtoehdoista ainoastaan paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksella.):

 

1. Paketin nouto Postista 5,90 €

Tilaus noudetaan postin palvelupisteestä. Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti paketin saapumisesta. Henkilöllisyystodistus mukaan.

 

2. Nouto Postin pakettiautomaatista 5,90 €

Tilaus noudetaan asiakkaan valitsemasta Postin pakettiautomaatista. Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti paketin saapumisesta.

 

3. Postin kotiinkuljetus 12,90 €

Posti tuo tilauksen asiakkaan haluamaan osoitteeseen ja sopii asiakkaan kanssa toimitusajankohdan.

 

4. Kakkosluokan kirje 3 €

Jaetaan postilaatikkoon/luukkuun tai lähimpään postiin, jos liian kookas.

 

5. Nouto Matkahuollosta, Siwasta tai Valintatalosta 5,90 €

Tilaus toimitetaan asiakkaan valitsemaan Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen. Asiakkaalle lähetetään tekstiviesti tai sähköposti heti, kun tilaus on noudettavissa. Asiakkaan tulee antaa osoite tilaajan tietoihin voidakseen valita haluamansa haluamansa noutopisteen.

 

6. Matkahuollon paketin toimitus kotiovellesi 12,90 €

Toimitus suoraan asiakkaan kotiovelle sovitusti. Lähetys toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen arkipäivisin.

 

7. Tilauksen nouto Kierrätyskeskuksen verkkokaupan noutopisteestä 0 €

Tilauksen voi noutaa tilausvaiheessa sovitun Kierrätyskeskuksen myymälän noutopisteeltä. Vaihtoehdot ovat:

  • Koivukylän tavaratalo, Hosantie 2, 01360 Vantaa  
  • Kyläsaaren kauppa, Kyläsaarenkatu 8, 00580 Helsinki
  • Nihtisillan tavaratalo, Kutojantie 3, 02630 Espoo
  • Suomenojan kauppa, Rusthollarinkatu 1, 02270 Espoo (sisäänkäynti Luoteisrinne 1) 
  • Itäkeskuksen kauppa, Kauppakartanonkatu 12, 00930 Helsinki
  • Porttipuiston kauppa, Porttisuontie 7, 01200 Vantaa
  • Oulunkylän kauppa, Ogelin liikekeskus, Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki
  • Kontulan kauppa, Keinulaudankuja 4, 00940 Helsinki
  • Myyrmäenkauppa, Liesitori 1, 01600 Vantaa

Myymälät ovat avoinna seuraavasti:

    Helsinki: Kyläsaari ja Itäkeskus ma–pe klo 11–20, la klo 11–19, Oulunkylä ja Kontula ti–la klo 11–19

    Espoo: Nihtisilta ja Suomenoja ma–pe klo 11–20, la klo 11–19

    Vantaa: Koivukylä ja Porttipuisto ma–pe klo 11–20, la klo 11–19, Myyrmäki ti–la klo 11–19

Tilauksen nouto Kierrätyskeskuksen verkkokaupan noutopisteestä on maksuton. Tilausnumero mukaan.

Lähetämme asiakkaalle tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa verkkokaupan noutopisteestä. Tilauksen saapuminen noutopisteeseen kestää 2-5 päivää tilauksen vastaanottamisesta.

Tilaus tulee noutaa 14 päivän kuluessa noutoilmoituksen lähettämisestä.

 

8. Huonekalujen ja muiden isojen tavaroiden kotiinkuljetus Kierrätyskeskuksen kuljetuspalvelulla pääkaupunkiseudun alueelle 35 €

Kuljetusalue: Kierrätyskeskuksen kotiinkuljetuspalvelu koskee vain pääkaupunkiseudun kuntien (Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa) osoitteita, joihin on kiinteä tieyhteys. Kotiinkuljetus tilataan tilauksen tekemisen yhteydessä. Kierrätyskeskuksen kuljetuspalvelu on yhteydessä asiakkaaseen normaalisti 1-2 arkipäivän sisällä tilauksen saapumisesta toimitusajankohdasta sopimiseksi. Toimitus tapahtuu normaalisti viikon sisällä yhteydenotosta.

Suurten tai hankalasti kannettavien tavaroiden osalta on sovittava erikseen, minne työntekijämme ne kantavat. Asiakas on vastuussa asunnostaan ja kulkuväylien esteettömyydestä ja siitä, että asunnon irtaimisto ja pinnat on suojattu asianmukaisesti.

Kuljetusreitin tulee olla esteetön ja ulko/työjalkinein kuljettavissa. Esteettömyys tarkoittaa kaiken vahingoittumiselle alttiin ja työtä vaarantavan irtaimen poistoa tavaroiden kuljetusväylältä etukäteen ja tarvittaessa lattiapinnan suojaamista tavaroiden siirron ajaksi. Suuria huonekaluja kuljetettaessa on hyvä tarkastaa etukäteen väylän riittävyys.

Peruuttamisoikeutta ja tilauksen palauttamista koskevat ehdot löytyvät täältä.

 

EHTOJEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden muuttaa tilaus- ja toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaamista tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Muutoksista ilmoitamme verkkokaupan Ajankohtaista-sivulla. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty sen jälkeen kun olemme ilmoittaneet muutoksesta verkkokaupan Ajankohtaista-sivulla.