Ostoskassisi on tyhjä.

Tofu keittokirja - Maria Kiskola, Sanna Miettunen


Tofu on monipuolinen raaka-aine: se on parhaita kasvikunnan proteiinilähteitä, se sisältää kalsiumia ja kaikki välttämättömät aminohapot, sen rasvapitoisuus on pieni eikä siinä ole lainkaan kolesterolia. Tofusta voi tehdä kylmiä ja lämpimiä ruokia, sitä voi syödä sellaisenaan kastikkeiden kanssa, käyttää keittoihin, patoihin ja salaatteihin. Siitä saa näyttäviä ja herkullisia jälkiruokia ja leivonnaisia. Tofu sopii erinomaisesti myös maidottomaan ruokavalioon.


4. painos
Tammi, 2009
Kovakantinen, sivuja 171


Yksittäistuote

8,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!