Ostoskassisi on tyhjä.

Syystunnelmia ja joulun odotusta - Tiia Koskimies


Jouluihmiseksi voit heittäytyä jo syksyllä, jos siltä tuntuu. Joulu ei ole kenellekään pakko, mutta se antaa mahdollisuuden mielekkääseen syyspuuhasteluun ja yhteisiin hetkiin läheisten piirissä. Voit kätkeä lempisäilykkeesi lahjapurkkiin ja istuttaa sipulit kukkimaan jouluksi. Syysiltoina on aikaa askarrella omatekoisia kortteja, koristeita ja lahjoja.

Kun annat joulumielen tulla, huomaat, että jouluvalmisteluilla onkin rentouttava vaikutus. Istahda hetkeksi tämän kirjan pariin. Ehdit rauhassa poimia lahjaideoita, panna puikot helisemään paketoitavaa ja paistaa piparit tuoksumaan joulua. Voit myös varmistaa rakkaiden perinneruokien ohjeet ja kokeilla tunnettujen keittiömestareiden uusia herkkuja, sopivien juomien kera. Tunnelmaa luovista sisustus- ja kattausvinkeistä on iloa sekä kaupunki- että maalaisjoulun viettäjälle.

Antaudu siis joulun vietäväksi, pue koti juhla-asuun, usko tonttuihin ja joulupukkiin ja anna joululaulujen liikuttaa! Suomen moni-ilmeinen luonto, lumi ja sinivalkoinen hämärä ympäröivät talven juhlaa, joka tuoksuu ja elää tekijän tunnelmallisissa kuvissa.


WSOY 2005
Kovakantinen, sivuja 286


6,00 €

Varastossa:1kpl