Ostoskassisi on tyhjä.

Suuri Kala- ja äyriäiskeittokirja


Keittokirja sisältää:

-Kuvitetun sanaston, jonka avulla opit tunnistamaan harvinaisetkin ruokakalat ja äyriäiset sekä valitsemaan niille sopivat kypsennystavat.

-Selkeät kuvitetut ohjeet kalojen fileoinnista, kokonaisen kalan tarjoamisesta sekä hummerin, taskuravun, langustin, ostereiden, simpukoiden ja mustekalojen käsittelystä.

-Upeasti kuvitetut teema-aukeamat, jotka perehdyttävät mm. oikeaoppisen kalaliemen valmistukseen, sushiin ja sashamiin sekä meren herkkujen marinointiin.

-Valtavasti ruokaohjeita maailman eri keittiöistä aihepiirien ja kypsennystapojen mukaan jaoteltuina.

-Tietoiskuja eksoottisista kaloista ja äyriäisistä sekä vihjeitä ruokien näyttävästä esillepanosta.

Suomenkielen laitos 2000.
Kovakantinen, sivuja 568, 1 500 kuvaa.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty