Ostoskassisi on tyhjä.

Suojelusenkeli - Nicholas Sparks


Julie Barenson on nuori leski, joka on viettänyt neljä leskenvuottaan enimmäkseen koiransa Viisun kanssa. Ajan kuluessa Julie vähitellen toipuu miehensä kuolemasta ja alkaa katsella ympärilleen. Kuin sattumalta syrjäiseen pikkukaupunkiin tupsahtaa komea insinöörimies Richard, joka rakastuu Julieen ensi silmäyksellä ja pitää tätä kuin kukkaa kämmenellä. Julien perään haikailee kuitenkin myös Mike, tuttu ja turvallinen ystävä.

Turvaa Julie tulee totisesti tarvitsemaan, enemmän kuin muinoin kaduilla eläessään. Arkinen elämä heittää yllättäen häränpyllyä, kotoinen pikkukaupunki muuttuu hetkessä helvetiksi. Mitä on tapahtumassa?

Uuden linjan löytänyt Sparks kehittää jännitystä tarinaansa taitavasti. Lukija tietää todeksi sen minkä Julie vasta aavistaa: jokin on ajamassa nuoren naisen romahduksen partaalle. Samalla kirjailija kuvaa pelkoa oivallisesti: pahinta on ihminen väärässä paikassa, olkoon keskipäivä, täpötäysi rokkibaari tai aurinkoinen merimatka.

Suojelusenkeli ei kalpene parhaimpienkaan psykologisten trillerien rinnalla, lukija kirjaa lukiessaan kylläkin!

WSOY, 2003
438 sivua, kovakantinen + muovikansi


Yksittäistuote

3,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!