Ostoskassisi on tyhjä.

Runotyttö, Uuden Kuun Emilian tarina - L.M.Montgomery


Rakastetun Emilia Starrin tarina yksissä kansissa. Teos sisältää kaikki kolme runotyttö-kirjaa: Pieni runotyttö, Runotyttö maineen polulla ja Runotyttö etsii tähteään.

Orvoksi jäänyt Emilia joutuu sarjan ensimmäisessä osassa sukulaistensa hoiviin Uuden Kuun kartanoon. ankara Elisabet-täti pitää häntä juonikkaana ja omituisena, lempeä Laura-täti onneksi ymmärtää häntä paremmin. Emilia on herkkä ja uneksiva tyttö, jolla on vahva mielikuvitus ja paljon kirjallista lahjakkuutta, joka alkaa vähitellen herätttää huomiota.

Runotyttö maineen polulla kuljettaaa Emilian Shrewsburyn lukioon, jota käy myös hänen ihastuksensa Teddy. Romanttiset tunteet taitavat vain olla yksipuolisia.... Kauan haaveilemallaan kirjailijan uralla Emilia kuitenkin menestyy paremmin ja kokee ensimmäiset suuret voittonsa.

Runotyttö etsii tähteään-kirjassa Emiliasta on kasvanut viehättävä nuori nainen, joka ympärillä parveilevat kosijat saavat Uuden Kuun kartanon tädit ymmälleen. Kuka on Emilian tuleva aviomies? Ilokseen Emilia myös huomaa, että hänen kirjailijanuransa on muuttunut unelmasta todellisuudeksi ja tulevaisuus avautuu lupaavana.

WS Bookwell Oy, Juva 2005.
Kovakantinen,sivuja 475.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty