Ostoskassisi on tyhjä.

Rajalla - Elizabeth Kay


Felix on älykäs ja rohkea poika, mutta sairastaa tautia, joka ei lupaa hänelle paljon elinaikaa. Hän on aina halunnut päästä käymään Amerikan mantereen vedenjakajalla, rajalla jossa Atlanttiin ja Tyynenmereen virtaavat vedet erkanevat.

Unelma toteutuu, kun Felixin vanhemmat vievät hänet lomamatkalle Costa Rican vuoristoon. Juuri kun Felix seisoo täsmälleen vedenjakajaviivalle, hän pyörtyy. Herättyään hän kohtaa jättikokoisen ihmisolennon nimeltä Rautakynsi ja tajuaa pian joutuneensa rinnakkaiseen todellisuuteen. Tässä maailmassa ihmiset ovat taruolentoja, ja sen luonnollisia kansalaisia ovat nurjakaiset, hurjatit, haurassarviset, viisaskaviot ja tulenhönkijät. Taikuus on heillle arkipäivää, ihmisten tiede, sähkö ja matematiikka taas ksäittämätöntä mystiikkaa.

Felix ystävystyy Rautakynnen ohellla nurjakasityttö Kyntelin kanssa. Yhdessä he lähtevät selvittämään, löytyykö Felixin sairauteen parannuskeino taikuuden avulla - ja voiko hän päästä koskaan takaisin omaan maailmaansa. Mutta toisessa todellisuudessa piilee myös viheliäisiä vihollisia...

Wsoy. 2004.
Kovakantinen, sivuja 320.


3,00 €

Varastossa:2kpl