Ostoskassisi on tyhjä.

Puolivallaton presidentti : Sauli Niinistön pitkä kiri Mäntyniemeen - Risto Uimonen


Sauli Väinämö Niinistö - mikä hän on miehiään? Värittömäksi ja vakavaksi luonnehditusta pikkukaupungin poliitikosta kehittyi 1990-luvun haasteellisten vuosien jälkeen tiukka talousmies, taitava huippupoliitikko ja suorasanainen kansansuosikki. Presidenttiehdokkaaksi Sauli Niinistöä kosiskeltiin jo vuoden 2000 vaaleihi, mutta tuolloin "puolivallaton leskimies" vielä antoi kosijoilleen rukkaset. Kuusi vuotta myöhemmin Niinistö hävisi niukasti Tarja Haloselle, mutta vuonna 2012 hänestä leivottiin tasavallan 12. valtionpää - kaikkien aikojen äänisaaliilla. Miehestä, joka ei alun pitäen halunnut presidentiksi, tuli sittenkin presidentti.

Sauli Niinistön tie presidenttiyteen on ollut pitkä ja muhkurainen. Yksityisyyttään, vapauttaan ja julkisuuskuvaansa tarkoin varjeleva Niinistö on jäänyt lähipiirilleenkin arvoitukselliseksi ja ristiriitaiseksi persoonaksi. Kuoren alta löytyy kuitenkin tavallinen kuolevainen, jolle etenkin itseä koskevat päätökset ovat tuottaneet ajoittain melkoista tuskaa.

Irrotettava kansipaperi hieman tahmainen

WSOY 2012
335 sivua, kovakantinen


Yksittäistuote

5,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!