Ostoskassisi on tyhjä.

Pimeän Äänet - Mary H. Clark


Nuori, lahjakas televisiotoimittaja Pat Traymore on saanut elämänsä työtilaisuuden: hänet on kutsuttu Washingtoniin tekemään ohjelmaa senaattori Abigail Jenningsistä, arvostetusta poliitikosta, josta saattaa tulla Yhdysvaltain ensimmäinen naispuolinen varapresidentti. Samalla Pat haluaa selvittää, mitä todella tapahtui hänen lapsuudenkodissaan sinä kauheana yönä, jolloin hänen vanhempansa kuolivat ja hän itse loukkaantui vaikeasti. Mutta ennen kuin hän ehtii aloittaa työnsä, hän saa pahaenteisen puhelinsoiton.
"Particia Traymore, te ette saa tulla Washingtoniin. Te ette saa tehdä ohjelmaa, jossa kehutaan senaattori Jenningsiä. Te ette saa asua siinä talossa."
Uhkauksista huolimatta Pat ryhtyy työhön. Mutta sen myötä ihaillun senaattorin menneisyydestä paljastuu seikkoja, jotka uhkaavat lyödä säröille hänen kiillotetun julkisivunsa ja liittyvät oudosti Patin lapsuuden murhenäytelmään. Ja kun Patille kirkastuu totuus kaikessa kauheudessaan, ovat uhkaajat jo päättäneet, että hänet on vaiennettava...

Tammi,
1985.
Kovakantinen, sivuja 336.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty