Ostoskassisi on tyhjä.

Piirtäjän suuri käsikirja - Mäkelä


Kukapa ei haluaisi oppia piirtämään nopeasti, varmasti ja hyvin tuloksin? Tässä piirustuskirjassa niin aloittelijoita kuin pitemmälle ehtineitäkin opastetaan piirustuksen taitoon perusteista lähtien.

Tarvittavien materiaalien esittelyn jälkeen selvitetään välttämättömät perustiedot helposti ymmärrettävällä tavalla ja annetaan käytännöllisiä luonnosteluvinkkejä.

Laajasta harjoitusosasta löytyy aloitteleville taiteilijoille lähes 200 sivua harjoituksia kaikista tärkeistä teemoista. Voit valita minkä tahansa sadoista yksittäisistä aiheista ja työstää sen ensimmäisistä luonnoksista aina valmiiseen piirrokseen asti. Valikoimassa on kasveja, maisemia, asetelmia, eläimiä, ihmisiä, arkkitehtuuria ja tekniikkaa.

Syventävää tietoa saat erikoisluvuista, joissa käsitellään perspektiiviä, valoa ja varjoa, pintoja ja rakenteita sekä eri materiaalein aikaansaatuja efektejä.

Tämä laaja, ainutlaatuinen opaskirja käsittää yli 1 000 piirroskuvaa ja perustuu Walter Foster -kustantamon piirustusta käsitteleviin menestysteoksiin. Niitä on myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta.

239 sivua, kovakantinen
Kustannus-Mäkelä Oy, 2012


Yksittäistuote

Myyty
Myyty