Ostoskassisi on tyhjä.

Perinnemakuja maakunnista - Riitta Pojanluoma


Tähän kirjaan on koottu perinteisiä arki- ja pitoruokia eri puolilta Suomea: liha-, kala- ja kasvisruokia, leipiä ja piirakoita, leivonnaisia ja jälkiruokia. Jokaisesta perinneruokalajista on melkein yhtä monta valmistustapaa kuin on emäntääkin, yhtä ainoaa oikeaa ohjetta ei ole. Ohjeita valittaessa on pidetty tärkeänä sitä, että ne ovat käyttökelpoisia ja toimivia nykyaikaisessa kaupunkikeittiössäkin. Mukana on myös perinnepohjalle laadittuja uusia sovelluksia, joissa on käytetty alkuperäiseen ohjeeseen kuulumatonta nykyaikaista ruoka-ainetta.

Monet alkuaan paikalliset perinneherkut tunnetaan nykyisin koko Suomessa, mutta alueelliset erot eivät ole ruokatottumuksista täysin hävinneet, ja omat maut pyrkivät seuraamaan mukana jopa toiselle puolen maata muutettaessa. Tästä kirjasta voit löytää ohjeen siihen unohtuneeseen ruokaan, jota mummo tai äiti laittoi ja jonka maku on vieläkin kielelläsi.

356 sivua, kovakantinen
Karisto Oy, 2003


Yksittäistuote

Myyty
Myyty