Ostoskassisi on tyhjä.

Perheen parhaaksi - Dr.Phil McGraw


Tv-psykologi Dr. Phil on tavannut useita erilaisia perheitä paitsi televisiosudiossa myös vastaanollaan ja neuvonut lukuisia isiä, äitejä ja lapsia heidän ongelmissaan. Perheen parhaaksi -kirjassa hän auttaa aikuisia löytämään vastuullisen roolin perheessä ja luomaan hyvän kasvuympäristön jälkeläisille.

Perheen parhaaksi sisältää seitsenkohtaisen, parempaan vanhemmuuteen tähtäävään ohjelman. Se lähtee käyntiin tavoitteiden määrittelemisestä, niihin sitoutumisesta ja korostaa puheen, kuuntelemisen ja uuden oppimisen merkitystä. Ohjelma tarjoaa myös työkaluja vanhempien ja lasten välisiin neuvottelutilanteisiin sekä opettaa, miten kiitetään hyvistä suorituksista ja reagoidaan epäsuotavaan käytökseen. Kirjassa on mukana tehtäväosioita, joiden avulla voi tutkia omaa rooliaan kasvattajana ja ymmärtää lasta paremmin.

Dr.Phil korostaa positiivisia tunteita ja kannustaa antamaan tenaville enemmän rakkautta kuin rahaa. Lapset ja nuoret selviävät ilman merkkitavaraoita, niitä paljon arvokkaampia ovat tasapainoinen koti ja kasvattajina itseensä luottavat vanhemmat.

WSOY, Juva 2008.
Kovakantinen, sivuja 363.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty