Ostoskassisi on tyhjä.

Pat: Vanhan kartanon valtiatar - L.M. Montgomery


Jos nuori Patricia Gardiner saisi päättää, mikään rakkaassa kotikartanossa Silver Bushissa ei koskaan muuttuisi. Perhe pysyisi aina yhdessä ja taloudenhoitaja Judy kertoilisi kiehtovia tarinoitaan menneisyydestä.
Muutokset lähipiirissä ovat kuitenkin väistämättömiä. Sisarukset aikuistuvat, heidään ihmissuhteensa koskevat välillä kipeästikin eivätkä ystävyyssuhteetkaan säily ennallaan. Menetysten keskellä Pat torjuu kosijan toinen toisensa jälkeen ja valmistautuu ikäneitotädin rooliin, sillä hän ei halua milloinkaan jättää kotiaan. Kuitenkin Silver Bush ratkaisee lopulta asiat hänen puolestaan.
Patilla ja Silver Bushilla on omat esikuvansa. Kirjailija on sanonut Patin muistuttavan häntämitseään ja Prinssi Edwardin saarella sijaitsee Silver Bushin kartano, joka vaalii museona kirjailijan muistoa.
Pat: Vanhan kartanon valtiatar on aikaisemmin suomentamaton jatko-osa L.M. Montgomeryn teokselle Vanhan kartanon Pat (2009). Kanadalaisen L.M. Montgomeryn (1874-1942) tarinoita rakastetaan kaikkialla maailmassa.

350 sivua, kovakantinen
Minerva Kustannus Oy, 2010


Yksittäistuote

Myyty
Myyty