Ostoskassisi on tyhjä.

Parhaat ruokasienet ja maukkaimmat sieniherkut


Kirjassa pyritään tunnistamaan sieniä sienestäjän näkökulmasta ja useita sienilajeja esitellään tavallista seikkaperäisemmin. Normaalin lajikuvan ohessa korostetaan sienen keskeisiä tuntomerkkejä lisäkuvalla. Näin sienestäjä voi käyttää määrittämisessä paremmin hyväksi sienen yksityiskohtia. Teos on samalla kertaa sienten tunnistamis-, poiminta- ja käsittelyopas luonnossa liikkujalle ja sieniruokien valmistusopas herkuttelijalle. Lisäksi annetaan ohjeita, miten sieniä voi säilöä kullekin lajille soveltuvimmalla tavalla.

Irma Järvinen, Lasse Kosonen, Marita Joutjärvi
WSOY, 1998
Kovakantinen, sivuja 334


Yksittäistuote

Myyty
Myyty