Ostoskassisi on tyhjä.

Pahan koodi


Tom Knoxin nopeatempoinen jännitysromaani haudatun muisnaistemppelin arvoituksista tihkuu historiaa, tiedettä ja mystiikkaa!

"Bagdadin itsemurhaiskusta toipuva Rob Luttrell haaveilee vain kotiinpaluusta Lontooseen, kun päätoimittaja määrää hänet pikaisesti Kaakkois-Turkin Kurdistaniin.
Saksalaisen arkeologin Franz Breitnerin löytämä Göbekli Tepen temppelin raunio on tuhansia vuosia vanhempi kuin mikään muu historian merkkipaalu, Stonehenge tai Egyptin pyramidit. Robin lupaavasti alkanut juttukeikka kaikkien aikojen merkittävimmästä muinaislöydöstä muuttuu kohtalokkaaksi, kun Breitner löydetään seivästettynä.
Kryptiset muistiinpanot johdattavat ranskalaisantropologin Christine Meyerin ja häneen ihastuneen Robin temppelin arvoitusten jäljille. Mutta mikä sai ihmiskunnan ensimmäiset maanviljelijät kätkemään Eedenin salaisen puutarhan massiivisen maakerroksen alle?

Samaan aikaan Brittein saarilla Scotland Yardin rikoskomissario Forrester ja hänen suomalisapurinsa Boijer tutkivat raakoja rituaalirikoksia. Sadistisille julmuuksille tuntuu yhteistä olevan vain uhrien kehoon kaiverretut Daavidin tähtikuviot. Ovatko tekijät olleet huumepäissään? Vai onko asialla jokin satanististinen äärijärjestö?
Kun pahan koodin ratkaisijat viimein löytävät jezidien Mustan kirjan, Moolokin kita uhkaa nielaista kaiken, mitä nykymaailma on tottunut pitämään sivistyksensä peruspilareina..."

WSOY, 2010, ensimmäinen painos


Yksittäistuote

Myyty
Myyty