Ostoskassisi on tyhjä.

Kuulolla - Stephen King


Clay Riddellin elämä näyttää pitkästä aikaa valoisalta: hän on käymässä Bostonissa ja on juuri allekirjoittanut sarjakuvasopimuksen, joka takaa hänelle mukavan toimeentulon. Clay poikkeaa puistoon jäätelölle, ja yhtäkkiä kaikki muuttuu järjettömäksi. Ihmiset hänen ympärillään sekoavat ja alkavat käyttäytyä väkivaltaisesti. Sekasortoa ja kauhua aiheuttaa ilmiö, jota myöhemmin aletaan kutsua pulssiksi. Se leviää kännyköiden kautta ja tekee ihmisistä villejä, alkukantaisia petoja.

Clayn mieltä painaa ennen kaikkea epätietoisuus hänen poikansa ja erossa asuvan vaimonsa kohtalosta. Kotiin Maineen on päästävä keinolla millä hyvänsä, vaikka maailma tuntuu nyrjähtäneen sijoiltaan. Clay ja hänen matkakumppaninsa huomaavat vähitellen, että pulssin vaurioittamat ihmiset eivät jää lopullisesti petomaisiksi tappajiksi, vaan heistä alkaa kehittyä jotain uutta ja hirvittävää...

King ei päästä lukijaa helpolla. Hän luo eteemme pelottavan vision siitä, mitä tapahtuisi, jos nykyajan tekniikka kääntyisikin ihmistä vastaan.

1. painos.
Tammi, Helsinki 2007.
Kovakantinen, sivuja 451.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty