Ostoskassisi on tyhjä.

Kotiin - Marylinne Robinson


Kirjan tapahtumat sijoittuvat 1950- luvulle Gileadin pkkukaupunkiin Iowaan, samaan aikaan ja paikkaan kuin Robinsonin edellinen romaani Gilead. Glory Boughton palaa38-vuotiaana lapsuutensa kotikaupunkiin hoitamaan iäkästä isäänsä. Pian hänen veljensä Jack, perheen tuhlaajapoika joka on ollut poissa parikymmentä vuotta, palaa myös lapsuuskotiinsa. Jack yrittää tehdä sovinnon oman menneisyytensä kanssa ja löytää itselleen paikan johon asettua pysyvästi. Jackilla ja Glorylla on molemmilla rankkoja elämänkokemuksia ja kipeitä muistoja. Kotiinpaluu on mahdollisuus itsensä parantamiseen, mutta helppoa se ei ole kummallekaan.

Kotiin on Gileadin rinnakkaisteos: romaanit kertovat samoista henkilöistä ja paikoista, mutta eri näkökulmista. Kotiin on koskettava ja parantava romaani perheestä, sukupolvien välisistä suhteista, rakkaudesta ja menetyksistä. Se kuvaa ilmeikkäästi kaikista syvimpiä ja inhimillisimpiä tunteita.

1. painos.
Bazar, Helsinki 2010.
Kovakantinen, sivuja 381.


Yksittäistuote

3,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!