Ostoskassisi on tyhjä.

Kodintekstiilit

Kodintekstiilit


Kierrätetyillä kodintekstiileillä somistat esimerkiksi keittiön, olohuoneen tai kylppärin.

Etsitpä sitten pöytäliinaa kesäjuhliin, uusia verhoja piristämään olohuonetta tai lämmintä huopaa talveksi, kannattaa aina kurkistaa tänne!

Sivu:
  1. 1
  2. 2
Sivu:
  1. 1
  2. 2

Kodintekstiilit käytettynä

Käytetyillä ja kierrätetyillä kodintekstiileillä somistat kodistasi vaikkapa keittiön, olohuoneen tai kylppärin. Etsitpä sitten pöytäliinaa kesäjuhliin, uusia verhoja piristämään olohuonetta tai lämmintä huopaa talveksi, aina kannattaa kurkistaa verkkokaupan käytettyjen kodintekstiilien valikoimaan! Kaikki Kierrätyskeskuksen käytetyt kodintekstiilit ovat ehjiä, puhtaita ja käyttökelpoisia. Seassa on myös täysin käyttämättömiä tuotteita! Jokaisen tuotteen kohdalla on myös nähtävissä erillinen kuntoluokitus. Luokitusta kannattaa pitää silmällä, mikäli tuotteiden laatu askarruttaa.

Valikoimassa laatumerkkejä

Kierrätyskeskuksen käytettyjen kodintekstiilien valikoima on koostuu monista laadukkaista kotimaisista merkeistä, kuten Finlayson, Nanso ja Marimekko. Myös IKEA, Hemtex, Anno, Casa Stockmann, H&M sekä Disney ovat edustettuna runsain määrin. Kierrätetyt kodintekstiilit ovat kätevä ja edullinen valinta vaikkapa ensimmäiseen omaan kotiinsa muuttavalle nuorelle tai ihana yllätys ekologiselle sisustajalle.

Pöytäliinat

Käytetyt pöytäliinat -kategoriasta löydät esimerkiksi perinteisiä joululiinoja ajalta, jolloin joulun värit olivat liki poikkeuksetta punainen ja vihreä. Kenties silmiisi osuu juuri se oman lapsuutesi nostalgisin, nyt jo kadonnut joululiina?

Verhot

Käytetyt verhot -kategoriasta löydät sivuverhot, valmisverhot, retroverhot, laskosverhot, kanavaverhot, paneeliverhot, kappaverhot, rullaverhot ja tietysti myös suihkuverhot.

Pyyhkeet

Käytetyt pyyhkeet -kategoriassa ovat mukana sekä keittiöpyyhkeet että kylpypyyhkeet.

Lisää keittiöpyyhkeitä löydät myös käytetyt keittiötekstiilit -kategoriasta. Samaan kategoriaan sisältyvät myös erilaiset Tupperwaren ja IKEAn essut sekä patakintaat.

Liinavaatteet

Käytetyt liinavaatteet -kategoriaan on koottu monenlaisia kierrätettyjä ja second hand -liinavaatteita, kuten Marimekko, Anno ja monet muut. Tuttujen tuotemerkkien seasta on helppo tehdä mahtavia löytöjä vaikkapa mökille vieras- tai varalakanoiksi! Toki nämä kaikki sopivat myös omaan ja ensisijaiseen käyttöön.

Tyynyt, peitot ja torkkupeitteet

Käytetyt tyynyt ja peitot -kategoriasta löydät esimerkiksi ihania ja pehmeitä torkkupeittoja, tyynyliinoja ja huopia.

Ryijyt ja seinävaatteet

Käytetyt muut kodintekstiilit -kategoriaan olemme kasanneet kodintekstiilejä, jotka eivät todennäköisesti istu muihin kategorioihin. Täältä löydät esimerkiksi erilaiset ryijyt ja seinävaatteet, koristetyynyt tai koristetyynynpäälliset, matot, tuolinpäälliset, sohvan vaihtopäälliset ja jopa kankaat kuten Finlayson, Marimekko Unikko ja Marimekko Melooni.

Tekstiileillä muutat kotisi ilmettä helposti!

Kodintekstiileillä saat helposti muutettua kotisi ilmettä perinteisesti vuodenajan tai sesongin mukaan – tai sitten ihan muuten vaan! Jos vaihtosyklisi on nopeampaa sorttia, ovat käytetyt kodintekstiilit sinulle ehdoton valinta. Uusien tuotteiden valmistaminen kuluttaa poikkeuksetta luonnonvaroja, mutta valitsemalla käytetyn tuotteen vähennät tarvetta uusien tuotteiden valmistamiseen.

Hyväkuntoinen käytetty tuote, esimerkiksi juuri kodintekstiilit, kertoo usein myös laadusta; se on kestänyt käytössä vuosia, ehkä jopa vuosikymmenen tai pari, mutta on silti jälleen valmis uudelle kierrokselle! Valitettavasti samaa tuskin voidaan todeta nykyajan halpatuotannon tuloksista. Luota siis laatuun ja käytä kierrätettyä!