Ostoskassisi on tyhjä.

Sähkölaitteet

Sähkölaitteet


Takuuhuolletut ja uudelleenkäyttöön soveltuvat läppärit, kahvinkeittimet, valaisimet ja muut sähkölaitteet löydät täältä!

Tiesitkö, että Kierrätyskeskukseen tullut elektroniikka kulkee aina huoltoverstaan kautta ennen myyntiin päätymistään?

Kuntoluokitus
  1. erinomainen (3)
  2. hyvä (12)
  3. tyydyttävä (1)
Hinta
  1. 0,00 € - 99,99 € (15)
  2. 100,00 € ja enemmän (2)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

  1. ale
  2. ale

Kodin elektroniikka

Käytettyä kodin elektroniikkaa kaikkiin tarpeisiin

Elektroniikkalaitteet ovat suuri osa jokapäiväistä elämäämme, niin tunnelmaa luovina sisustusesineinäkin, helpotuksena työssä ja arjessa, kuin apuvälineinä viihteelle ja rentoutumiselle. Erilaiset käytetyt kodin elektroniikkalaitteet ovat osa myös Kierrätyskeskuksen Verkkokaupan valikoimaa!

Valaisimet

Joskus sisustuksen ei tarvitse nojata koriste-esineisiin, vaan voit näyttää persoonallisuuttasi kotonasi esimerkiksi kauniilla valaisimella! Pöytä- ja jalkalamput, led-valot, pöytään kiinnitettävät lukuvalot, värikkäät tai neutraalimmat varjostimet, keraamiset tai lasiset lampun jalat - huolella huollettu, uniikki vintage-valaisin tuo valon lisäksi kotiisi tunnelmaa.

Tietokoneet

Läppärit, hiiret, näppikset – myös käyttyjä tietokoneita ja niihin liittyvää laitteistoa kulkeutuu Kierrätyskeskukseen lahjoituksina!

Konsolit ja elektroniikkapelit

Verkkokaupastamme on saatavilla konsolipaketit eri valmistajien konsoleille – joten enää ei ole väliä, suositko Xboxia, PlayStationia vai Nintendo Wii:tä: voit tilata vaikka kaikki ja pystyttää todellisen peliluolan! Valikoimamme kattaa myös useita, retroja käsikonsoleita, joista useat ovat monille tuttuja lapsuudesta ja nykyään keräilyharvinaisuuksia.

Muut sähkölaitteet

Vahvistimia, espresso- ja kahvinkeittimiä, videotykki, digitaalisia kelloja... Käytetyn kodin elektroniikan valikoimamme on laaja ja monipuolinen. Täältä teet todellisia löytöjä!

Takuulla huolletut kodin elektroniikkatuotteet

Otamme vastaan kaikenkuntoista sähköelektroniikkaa. Kierrätyskeskuksen verstaalla etsimme sille parhaan mahdollisen kodin. Osa korjataan, osa käytetään varaosina ja loput kierrätämme vastuullisesti. Kierrätyskeskuksen tapaan myös verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat luonnonvaroja säästäen ammattilaisten huoltamia ja tarkastamia sähkölaitteita. Hankkimalla käytetyn ja huolletun elektroniikkalaitteen säästät kiinteitä luonnonvaroja jopa satoja kiloja! Elektroniikkaverstaallamme huolletut laitteet ovat aina turvallisia käyttää, ja niissä on vähintään kuukauden takuu.