Ostoskassisi on tyhjä.

Sähkölaitteet

Sähkölaitteet


Takuuhuolletut ja uudelleenkäyttöön soveltuvat televisiot, konsolit, valaisimet ja muut sähkölaitteet löydät täältä!

Tiesitkö, että Kierrätyskeskukseen tullut elektroniikka kulkee aina huoltoverstaan kautta ennen myyntiin päätymistään?

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kodinelektroniikka

Käytettyä kodin elektroniikkaa kaikkiin tarpeisiin

Elektroniikkalaitteet ovat suuri osa jokapäiväistä elämäämme, niin tunnelmaa luovina sisustusesineinäkin, helpotuksena työssä ja arjessa, kuin apuvälineinä viihteelle ja rentoutumiselle. Erilaiset käytetyt kodin elektroniikkalaitteet ovat osa myös Kierrätyskeskuksen Verkkokaupan valikoimaa!

Käytettyjen kodinelektroniikan valikoimamme sisältää:

Valaisimet

Joskus sisustuksen ei tarvitse nojata koriste-esineisiin, vaan voit näyttää persoonallisuuttasi kotonasi esimerkiksi kauniilla valaisimella! Pöytä- ja jalkalamput, led-valot, pöytään kiinnitettävät lukuvalot, värikkäät tai neutraalimmat varjostimet, keraamiset tai lasiset lampun jalat - huolella huollettu, uniikki vintage-valaisin tuo valon lisäksi kotiisi tunnelmaa.

Tietokoneet

Läppärit, hiiret, näppikset – myös käyttyjä tietokoneita ja niihin liittyvää laitteistoa kulkeutuu Kierrätyskeskukseen lahjoituksina!

Konsolit ja elektroniikkapelit

Verkkokaupastamme on saatavilla konsolipaketit eri valmistajien konsoleille – joten enää ei ole väliä, suositko Xboxia, PlayStationia vai Nintendo Wii:tä: voit tilata vaikka kaikki ja pystyttää todellisen peliluolan! Valikoimamme kattaa myös useita, retroja käsikonsoleita, joista useat ovat monille tuttuja lapsuudesta ja nykyään keräilyharvinaisuuksia.

Muut sähkölaitteet

Televisioita, vahvistimia, espresso- ja kahvinkeittimiä, videotykki, digitaalisia kelloja... Käytetyn kodin elektroniikan valikoimamme on laaja ja monipuolinen. Täältä teet todellisia löytöjä!

Takuulla huolletut kodin elektroniikkatuotteet

Otamme vastaan kaikenkuntoista sähköelektroniikkaa. Kierrätyskeskuksen verstaalla etsimme sille parhaan mahdollisen kodin. Osa korjataan, osa käytetään varaosina ja loput kierrätämme vastuullisesti. Kierrätyskeskuksen tapaan myös verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat ammattilaisten huoltamia ja tarkastamia sähkölaitteita. Elektroniikkaverstaallamme huolletut laitteet ovat aina turvallisia käyttää, ja niissä on vähintään kuukauden takuu.

Ostamalla kodinelektroniikkaa käytettynä säästät luontoa

Sähkölaitteet ja kodinelektroniikka sisältävät valmistusmateriaaleja, jotka ovat oikeita luonnonvarasyöppöjä. Näinpä ostamalla nämä laitteet käytettynä, säästetään ihan hurjasti luontoa. Esimerkiksi ostamalla taulutelevision käytettynä säästät noin 290–600 kiloa luonnonvaroja ja tietokoneiden keskusyksikkö voi säästää jopa 800 kiloa.

Lahjoita käytettty kodinelektroniikka meille!

Tiesitkö, että otamme vastaan lahjoituksena kaikenkuntoista kodinelektroniikkaa. Elektroniikkaverstaalla etsimme laitteille parhaan mahdollisen kodin. Osan korjaamme ja myymme esimerkiksi täällä verkkokaupassa, osan käytämme varaosina. Sellaiset tuotteet, joita emme pysty itse käyttämään ohjaamme sähkö- ja elektroniikkaromun valtuutetuille käsittelijöille, jotka erottelevat niistä kaiken käyttökelpoisen hyötykäyttöön. Tavoitteenamme on luonnonvarojen säästö ja roskan vähentäminen. Ostamalla meiltä kodinelektroniikkaa tuet työtämme ympäristön hyväksi ja autat meitä tarjoamaan uusia mahdollisuuksia vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevlle työnhakijoille.