Jaa tuote
Sushi : taste and technique - Barber, Kimiko


Uutuus


4,00 €
- Kirjan kieli: Englanti
- Heti tilattavissa verkkokaupan varastosta 1 kpl
- Toimituskulut alkaen 5,90 €Nouto myymälästä0,00 €
kpl
"Sushi: Taste and Technique" on Kimiko Barberin ja Hiroki Takemuran keittokirja, joka opettaa sushi-ruokien valmistuksen taidon ja tekniikan. Kirja tarjoaa runsaasti kuvitettuja ohjeita, jotka opastavat lukijaa sushi-mestariksi kehittymisessä. Voit oppia erilaisia sushin valmistusmenetelmiä ja kokeilla perinteisiä japanilaisia reseptejä omassa keittiössäsi.
Tekijät/käsikirjoittajat: Kimiko Barber and Hiroki Takemura ; photography by Ian O'Leary
Kustantaja: Dorling Kindersley
Ulkoasu: 256 sivua : kuvitettu ; 23 cm
Julkaistu: 2002
ISBN: 9780751336993
Kovakantinen kansipaperilla

Nouto myymälästä
0,00 €

Kierrätyskeskus kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla
35,00 €

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
12,90 €

Postin kotiinkuljetus
12,90 €

Nouto Postista
5,90 €

Nouto Postin automaatista
5,90 €
4.4