Ranskalaisen keittiön salaisuudet : alkuperäisiä ranskalaisia ruuanvalmistusohjeita - Bertholle, Louisette




- Kirjan kieli: Suomi
- Heti tilattavissa verkkokaupan varastosta 1 kpl
- Toimituskulut alkaen 5,90 €Nouto myymälästä0,00 €
"Ranskalaisen keittiön salaisuudet" on kattava opas ranskalaisen ruoanlaiton maailmaan, tarjoten 800 alkuperäistä reseptiä. Kirja esittelee erilaisia ruokalajeja alkaen alkuruoista ja keitoista pääruokiin kuten kalaan, lihaan ja kasviksiin, päättyen maukkaisiin jälkiruokiin ja kakkuihin. Julia Childin, Louisette Berthollen ja Simone Beckin laatimat reseptit on käännetty suomeksi Kyllikki Villan ja Kirsti Rannikon toimesta, tuoden klassisen ranskalaisen keittiön taidon suomalaisille lukijoille.
Tekijät/käsikirjoittajat: [alkuteoksen toim. Julia Child, Louisette Bertholle & Simone Beck] ; [piirrokset: Sidonic Coryn ; suom. Kyllikki Villa ja Kirsti Rannikko]
Kustantaja: WSOY
Ulkoasu: XV, 596 s. : kuvitettu ; 25 cm
Julkaistu: 1983
ISBN: 9789510115886
Vaihtoehtoiset ISBN-numerot: 978-951-0-11588-6 kovakantinen,951-0-11588-6 kovakantinen
Kovakantinen