Alennuskoodi / lahjakortti
Onko sinulla kampanja- tai alennuskoodi?
Jaa tuote
Kalankäsittelyn opas : anatomia, tekniikat, välineet - Sakke Yrjölä


Uutuus


15,00 €
- Kirjan kieli: Suomi
- Heti tilattavissa verkkokaupan varastosta 1 kpl
- Toimituskulut alkaen 5,45 €Nouto myymälästä0,00 €
kpl
Tämä kirja kertoo, miten kala valmistellaan ja käsitellään ruokaa varten. Kirjassa opit kalan anatomiaa, erilaisia käsittelytekniikoita ja sopivia työvälineitä. Sakke Yrjölä neuvoo myös, miten kalasta tehdään herkullisia ruokia.
Tekijät/käsikirjoittajat: Sakke Yrjölä
Kustantaja: Nemo
Ulkoasu: 176 sivua : kuvitettu ; 25 cm
Julkaistu: 2020
ISBN: 9789511347194
Kovakantinen
Nouto myymälästä
0,00 €
Kierrätyskeskus kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla
35,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä
5,45 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi
12,90 €
Postin kotiinkuljetus
12,90 €
Nouto Postista
5,90 €
Nouto Postin automaatista
5,90 €
4.4