Jaa tuote
Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä - Hopia, Anu


Uutuus


10,00 €
- Kirjan kieli: Suomi
- Heti tilattavissa verkkokaupan varastosta 1 kpl
- Toimituskulut alkaen 5,90 €Nouto myymälästä0,00 €
kpl
"Hyppysellinen tiedettä" on kirja, jossa Anu Hopia ja Erik Fooladi yhdistävät ruoanlaiton ja tieteen kiehtovalla tavalla. Kirjassa kerrotaan, miten keittiössä tehtävät kokeilut, kuten valeomenapiirakka, auttavat ymmärtämään kemian ja elintarvikekemian perusperiaatteita. Teos avaa lukijalle ruoanvalmistuksen saloja helppotajuisesti ja innostaa kokeilemaan uusia reseptejä rohkeasti.
Tekijät/käsikirjoittajat: Anu Hopia ja Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus
Ulkoasu: 224 sivua : kuvitettu ; 24 cm
Julkaistu: 2017
ISBN: 9789524954365
Kovakantinen
Kansipaperi
Kansipaperissa takana teipin jäämiä

Nouto myymälästä
0,00 €

Kierrätyskeskus kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla
35,00 €

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
12,90 €

Postin kotiinkuljetus
12,90 €

Nouto Postista
5,90 €

Nouto Postin automaatista
5,90 €
4.4