Jaa tuote
Hyppysellinen tiedettä : valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä - Hopia, Anu


Uutuus


12,00 €
- Kirjan kieli: Suomi
- Heti tilattavissa verkkokaupan varastosta 1 kpl
- Toimituskulut alkaen 5,90 €Nouto myymälästä0,00 €
kpl
"Hyppysellinen tiedettä: valeomenapiirakka ja muita kokeiluja keittiössä" on Anu Hopian ja Erik Fooladin kirjoittama kirja, joka sekoittaa kiehtovasti ruoanlaiton ja tieteen. Kirja esittelee mielenkiintoisia reseptejä ja keittiökokeiluja, kuten valeomenapiirakan, yhdistäen elintarvikekemian ja molekyyligastronomian. Tämä 224-sivuinen teos, julkaistu vuonna 2017, on täydellinen opas niille, jotka haluavat kokeilla ja oppia lisää ruoan kemiallisista ominaisuuksista omassa keittiössään.
Tekijät/käsikirjoittajat: Anu Hopia ja Erik Fooladi
Kustantaja: Gaudeamus
Ulkoasu: 224 sivua : kuvitettu ; 24 cm
Julkaistu: 2017
ISBN: 9789524954365
Kovakantinen
Kansipaperi

Nouto myymälästä
0,00 €

Kierrätyskeskus kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulla
35,00 €

Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä
5,90 €

Matkahuollon toimitus kotiovellesi
12,90 €

Postin kotiinkuljetus
12,90 €

Nouto Postista
5,90 €

Nouto Postin automaatista
5,90 €
6.1