Ostoskassisi on tyhjä.

Kirjaniekat - Tore Zetterholm


Kirjaniekat on löytöretki maailmankirjallisuuteen. Se toimii innostuneena oppaana, tietorikkaana hakuteoksena ja korkeatasoisena katselukirjana. Kirjaniekat on teos, joka ottaa kohteensa rohkeasti lähitarkasteluun. Se kertoo, miten maineikas italialainen runoilija Dante joutui maanpakoon, miksi saksalaisen Goethen kuuluisaa Faustia nimitetään "länsimaisen ihmisen draamaksi" ja miten ranskalainen Balzac työskenteli kuin riivattu mutta oli jatkuvasti velkojen paineessa.

Kirjaniekat näkee venäläisen mestarin Dostojevskin teloisturyhmän edessä ja kirjallisen kielen uudistajan, irlantilaisen Joycen laatimassa häkellyttävän modernia toisintoa antiikin Odysseiassa. Kirjaniekat sulkee suosioonsa myös suomalaisten rakastaman Eino Leinon Helkavirsineen kaikkineen ja kuuntelee vakavana, kun tämä helisyttää opettavasti kanneltaan: Järkeä itseltäs, elämält älä vaadi! Kun rikot, kärsi! Kun luot, lait luonnolle laadi!

Koko Kansan Kirjakerho Oy, 1984
Kovakantinen, sivuja 328.


Yksittäistuote

4,00 € 2,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!