Ostoskassisi on tyhjä.

Vaatteet ja asusteet

Käytetyt vaatteet ja asusteet


Kevyt omatunto, paremmat bileet! Meiltä löydät ekologiset vaatteet kaikkiin kemuihin. Ole ekologisesti muodikas tuunaamalla, stailaamalla tai yhdistelemällä kierrätettyjä vaatteita ja asusteita!

Täältä löydät miesten, naisten ja lasten vaatteita, kenkiä ja laukkuja.

Rajaukset:

  1. Koko: XL miehet (56+)
  2. Kuntoluokitus: hyvä
Hinta
  1. 0,00 € - 9,99 € (1)
  2. 10,00 € - 19,99 € (1)
  3. 20,00 € ja enemmän (1)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

  1. ale

Käytetyt vaatteet

Sopiiko tyyliisi vintage tai second hand? Ole ekologisesti muodikas tuunaamalla, stailaamalla tai yhdistelemällä kierrätettyjä vaatteita ja asusteita!

Verkkokaupan käytettyjen vaatteiden valikoima on monipuolinen

Kierrätyskeskusen verkkokaupan valikoimista löydät miesten, naisten ja lasten vaatteita, sekä kenkiä ja laukkuja.Valikoimistamme löydät sekä suomalaisia brändinimiä kuten Marimekko, Nanso, Esprit, Tommy Hilfigeriä yms. Toki valikoimissamme on myös paljon paljon myös muita vaate- laukku- ja kenkämerkkejä. Käytetyistä vaatteista löytyy vaatteita monelle eri vartalotyypille ja tyylisuunnan hakijalle. Unohda siis uusin muoti ja suuntaa katseet retroon, vintageen ja menneiden vuosien lempparivaatteisiin.

Mekot ja hameet

Mekoissa ja hameissa tarjonta vaihtelee juhlamekoista yöpukuihin, arkiasuihin ja kaikkeen siltä väliltä. Onpas valikoimassa nähty myös hääpukuja.

Naisten paidat ja jakut

Naisten paidoista löytyy käytettyjä tunikoita, Nanson pooloja, t-paitoja, kaulupaitoja, neuletakkeja, toppeja ja jos jonkinmoista jakkua töihin ja juhlaan.

Naisten takit

Paleltaako, vai kaipaatko jotain keveämpää? Naisten takkivalikoimamme kattaa kylpytakit, juoksutakit, nahkatakit, syystakit, trenssit, talvitakit, ulkoilutakit, välikausitakit ja farkkutakit.

Housut

Housujen ostaminen verkosta on vaivatonta, sillä olemme mitanneet kaikki vaatekappaleet valmiiksi. Valikoimamme sisältää muun muassa farkkuja, suoria housuja, hiihtareita ja capreja.

Vaatteiden kokoluokitus

Vaatteiden selaamista varten olemme laittaneet vaatetuoteryhmien sivuun kokovalikoiman, josta klikkaamalla voit selata vain sinun kokoasi olevia vaatteita. Lisäksi mittaamme jokaisen vaatteen, jotta sinä voit mallata mittoja jo tuotteita tilatessa ja näin varmistaa, että vaatteiden koko on sopiva.

Hatut ja asusteet

Asusteista löydät huivit, vyöt ja korut. Hattuosastolta löytyy hattuja, pipoja ja päähineitä.

Kengät

Kengistä löydät korkokenkiä, kävelykenkiä, juhlalenkiä, kesäkenkiä, talvikenkiä sekä esimerkiksi ratsastussaappaita. Jokainen tuote on yksilöllinen, joten myös kengissä koko vaihtelee hyvinkin paljon. Kenkiä löytyy sekä naisille, miehille ja lapsille.

Miesten vaatteet

Miesten vaatteista löydät paitapuserot, farkut sekä neuleet. Myynnissä on myös käytettyjä juhlapukuja ja kravatteja pikkurahalla.

Lasten vaatteet

Lasten vaatteiden tuoteryhmästä löytyy bodeja, kenkiä, haalareita ja paitoja ihan pienille vauvoille, taaperoille ja myös isommille lapsille aina 160 senttimetrin kokoihin saakka.

Käytettyjen vaatteiden kuntoluokitus

Huomaathan, että jokaisen vaatteen ja asusteen kohdalla on tuotteen kuntoluokitus, jonka avulla pystyt arvioimaan minkä kuntoinen vaate on. Verkokauppaan valikoituu hieman laadukkaammat käytetyt vaatteet, kengät ja laukut, sillä jokainen tuota kuvataan ja syötetään tietokantaan. Edulliset ja ilmaiset vaatteet kannattaa käydä nappaamassa kivijalkamyymälöistämme. Toisaalta verkkokaupan valikoimasta löytyy paljon uuden veroisia tai vähän käytettyjä laadukkaampia vaatteita.