Ostoskassisi on tyhjä.

Uutuudet

Viimeksi tulleet tuotteet


Etkö saa käytetystä tavarasta tarpeeksesi? Janoatko uusimpia kierrätysaarteita? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Lisäämme uutuuksia päivittäin, eli pidä tätä sivua silmällä jotta et missaa mitään ainutlaatuista!

Kuntoluokitus
 1. erinomainen (254)
 2. hyvä (866)
 3. tyydyttävä (23)
Hinta
 1. 0,00 € - 99,99 € (1143)
 2. 200,00 € ja enemmän (1)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Käytetyt tavarat - kaikki uutuudet täältä!


Etkö saa käytetystä tavarasta tarpeeksesi? Janoatko uusimpia kierrätysaarteita? Eikö sisustuslehtiestetiikka ole sinun juttusi, vaan haluat kodistasi oikeasti persoonallisen? Olet tullut oikeaan paikkaan!

Uutta joka päivä

Kaikki Kierrätyskeskuksen verkkokaupan tuotteet ovat lahjoituksena saatuja, lajittelun läpikäyneitä ja hyväkuntoisia sekä käyttökelpoisia. Valtaosa kaikista verkkokaupan tuotteista on yksilöitä, joten keräilijöiden kannattaa seurata uutuuksien kategoriaa säännöllisesti. Parhaat löydöt ja halutuimmat aarteet viedään käsistä nopeasti! Uutuustuotteiden kategoriasta saat kätevästi myös hyvän yleissilmäyksen verkkokaupan valikoimaan kokonaisuutena.

Kaikkea kivaa joka kotiin

Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta löydät siis kaikkea kivaa kotiin, juhlaan ja arkeen, ihan koko perheelle.

Valikoimaamme kuuluvat monenlaiset käytetyt sisustustuotteet sekä käytetyt suomalaiset design-asiat merkeiltä kuten Iittala, Aarikka, Marimekko ja Arabia. Käytetty viihde-elektroniikka, kuten pelikonsolit kuten Xbox, Playstation ja Nintendo Wii, pöytäkoneet, kannettavat tietokoneet eli läppärit sekä erilaiset elektroniikkapelit, ovat niin ikään osa verkkokaupan valikoimaa. Meiltä löydät myös käytetyt ja ehjät kahvinkeittimet sekä silitysraudat ja valaisimet.

Kierrätyskeskuksen verkkokauppa pursuaa myös luettavaa, katsottavaa ja kuunneltavaa moneen makuun. Kattavaan kirjavalikoimaamme sisältyy myös erillinen kategoria, jota selaamalla voit tehdä ihan erityisen hyvin lahjaksi sopivia kirjalöytöjä. Myös muu ajanvietto, kuten askartelu, lelut, pelit ja urheilu, näkyvät verkkokaupan valikoimassa. Käytetyt Legot, palapelit, vauvojen ja taaperoiden puulelut sekä ysäri- ja kasarikakaroiden klassikko View-Master löytyvät kaikki verkkokaupan leluosastolta!

Valikoimaan kuuluvat myös monenmoiset käytetyt vaatteet sekä käytetyt kengät niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Myös vintage-tyylisiä asusteita etsivien kannattaa vilkaista verkkokauppaan aina silloin tällöin!

Kuntoluokitus ohjaa ostoksissa

Muistathan myös verkkokaupassamme käytössä olevan kuntoluokituksen? Kaikki myymämme käytetyt tavarat on luokiteltu kuntonsa perusteella joko erinomaiseksi, hyväksi tai tyydyttäväksi. Nämä luokitukset toimivat myös hakukriteereinä. Voit hakea tuotteita tietysti myös hinnan sekä tuotekategoriasta riippuen myös koon perusteella. Näin sinun ei tarvitse jännittää ostavasi sikaa säkissä.

Olet enemmän kuin kuluttaja

Miksi sitten ostaisit käytettyä? Vastaus on loppujen lopuksi yksinkertainen. Kuluttajilla on kortit käsissään maailman tulevaisuuden suhteen ja jokainen meistä on kuluttaja. Uuden tavaran tuottaminen ja sen elinkaari kuluttavat maailmalle eli meille kaikille elintärkeitä luonnonvaroja. Kun valitset kotiisi käytetyn tuotteen, säästät luonnonvaroja uuden tuotteen valmistuksen verran! Kuluttajana olet siis mahdollisuus, ratkaisu ja ennen kaikkea tekijä – teit valinnan sitten mihin suuntaan tahansa.

Kierrätyskeskuksen kanssa oikein valitseminen on kuitenkin helppoa! Ostamalla käytettyjä tuotteita edistät tavaroiden uudelleenkäyttöä ja pidät ympäristön puhtaampana. Kiitos kun teet hyvää!

Käytetty, second hand, kirppistely, kierrätys, uudelleenkäyttö… Sanavalintasi on vapaa. Tervetuloa tekemään ekoteteko ja tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta!