Ostoskassisi on tyhjä.

Soittimet

Käytetyt soittimet

Polttaako rytmi verissä mutta soitin uupuu?

Täältä löydät uutta kotia etsivät kitarat, bassot, rummut ja muut.

Kuntoluokitus
 1. hyvä (6)
 2. tyydyttävä (2)
Hinta
 1. 0,00 € - 999,99 € (7)
 2. 1 000,00 € ja enemmän (1)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

 1. ale
 2. ale
 3. ale
 4. ale
 5. ale
 6. ale
 7. ale

Käytetyt soittimet

Haluaisitko aloittaa uuden musiikkiharrastuksen tai kaipaako harrastuksesi uutta soitinta? Kannattaa kurkata, löytyisikö toivomasi soitin meiltä käytettynä. Valikoimistamme löytyy käytettyjä kitaroita, käytettyjä kitaran vahvistimia ja kosketinsoittimia. voit löytää meiltä myös saksofoneja, harmoniikkoja, klarinetteja, huiluja ja rumpuja.

Uusi harrastus musiikista? Mitä jos satsaisit saman verran rahaa kuin uuteen edulliseen soittimeen ja katsoisit käytettyä, mutta laadukkaampaa vaihtoehtoa. Näin soitinta ei tarvitse heti uusia, jos innostus kantaa ja taidot kasvavat. Osta harkiten, satsaa laatuun ja käytä kierrätettyä sopii siis myös musiikkiharrastusta aloittaessa.

Pidempään musiikkia harrastanut? Kannattaa kurkistaa käytettyjen soitinten tuoteryhmään säännöllisesti, sillä satunnaisesti myynnissä on ollut myös keräilyharvinaisuuksia ja kierrätyssoitinten helmiä.

Uskaltaako soittimia ostaa verkokaupasta käytettynä?

Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa jokaisen käytetyn soittimen tuotekuvaukseen on kirjoitettu mahdollisimman totuuden mukaisesti tuotteen kunnosta. Myös kuvissa pyritään tuomaan esille soittimen kunto. Näiden lisäksi jokaisen tuotteen kohdalla on merkattuna kuntoluokitus. Jos vieläkin mietityttää, niin voit sopia ajan ja tulla katsomaan himoitsemaasi soitinta.

Kiinnostuitko jostakin tietystä? Sovi aika ja tule testaamaan!

Moni haluaa nähdä soittimen ennen ostopäätöstä. Tämä onnistuu pääkaupunkiseudulla asuville, sillä voit sopia verkkokauppamme kanssa, että tulet käymään verkkokaupan tiloissa Espoon Nihtisillassa testaamassa kyseistä soitinta. Sovithan testisoitoista aina etukäteen puhelimitse 0400 348 186.

Osta soittimet käytettynä ja tee ympäristöteko

Ostamalla soittimet käytettynä teet oikein mojovan ympäristöteon. Esimerkiksi akustisen kitaran ostaminen käytettynä säästää 730 kiloa kiinteitä luonnonvaroja ja käytetty harmoniikka tuo lähes 1500 kilon luonnonvarasäästöt. Ekotekosi kiloina on 1100–1300 jos ostat kosketinsoittimen tai kitaravahvistimen käytettynä uuden sijasta. Kannattaa siis aina tarkistaa uutta soitinta harkittaessa, että löytyisikö haluamasi soitin käytettynä.

Lahjoita tarpeettomat soittimesi meille!

Pyöriikö nurkissasi joutilaita ja tarpeettomia instrumentteja? Lahjoita ne Kierrätyskeskukseen. Soittimet saavat joko uuden kodin myymälöidemme kautta tai jos soitin ei ole tarpeeksi hyväkuntoinen, voi se saada Plan B -verstaalla uuden elämän jossain muussa tarkoituksessa. Esimerkiksi kitarasta voi syntyä musiikkiharrastajan kotiin hyllykkö pienille tavaroille tai rummuista pöytiä tai tuoleja.

Tarkista onko soittimellasi kuukauden takuu

Huomaathan, että osa tuotteista on käynyt elektroniikkaverstaamme kautta, jossa ne ovat puhdistettu ja testattu. Näille tuotteille annamme kuukauden takuun. Tällaisia tuotteita ovat esimeriksi käytetyt kitaravahvistimet, syntetisaattorit sekä kosketinsoittimet.

Kierrätyskeskuksen elektroniikkaverstaalla korjataan ja huolletaan kodinkoneita, elektroniikkaa ja atk-laitteita. Etsimme laitteille parhaan mahdollisen kodin. Uudelleenkäyttöön soveltuvat laitteet tarkistetaan, rikkinäiset korjataan ja korjauskelvottomat käytetään joko varaosina tai toimitetaan SER-romuksi. Verstastoimintaa ylläpitämällä työllistämme ammattitaitoisia asentajia ja korjaajia ja tarjoamme heille mielekästä työtä. Samalla säästämme luonnonvaroja pitämällä laitteet mahdollisimman pitkään käytössä.

Huomioithan samalla, että joidenkin soittimien kohdalla toimitusvaihtoehtoina on vain nouto myymälöistä tai kotiinkuljetus pääkaupunkiseudulle.