Ostoskassisi on tyhjä.

Polkupyörät

Käytetyt polkupyörät täältä!


Fillareita moneen makuun - aikuisille, lapsille, kauppakassiksi, maastoon, työmatkoille, takatalveen ja kesäkaduille.

Nappaa rakkauspyörä alle ja polje pois!

Rajaukset:

  1. Kuntoluokitus: hyvä
  2. Hinta: 0,00 € - 99,99 €

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Käytetyt polkupyörät - löydä oma lempparipyöräsi!


Huollamme jokaisen pyörän verstaallamme ja annamme pyörille kuukauden takuun.

Pyöräily on positiivista energiankulutusta ja ympäristöystävällistä ilonpitoa! Fillareita riittää moneen makuun - aikuisille, lapsille, kauppakassiksi, maastoon, työmatkoille, takatalveen ja kesäkaduille.

Monipuolinen valikoima

Polkupyöriä on ollut kuvioissa jo ainakin 1800-luvun taitteesta alkaen, eikä tämä jatkuvasti kätevämmäksi käyvä ja aina yhtä ekologinen liikkumisen muoto ole menettämässä suosiotaan ihan pian.

Polkupyörä tottelee montaa nimeä, kuten fillari, tsygä, sykkeli, kyykkeli ja munamankeli.

Pyörämalleissakin riittää valinnanvaraa: maastopyörä, mummopyörä, taittopyörä, nojapyörä, citypyörä, kolmipyöräinen, hybridipyörä, yksipyöräinen, skatebike, BMX-pyörä, tankopyörä, fitnesspyörä, lastenpyörä, fatbike, miestenpyörä, naistenpyörä, sähköpyörä, retkipyörä, freestylepyörä sekä ihan vaan peruspyörä. Kirkkaimpana pyörätyyppinä loistaa tietysti se kaikkein paras vaihtoehto: käytetty polkupyörä, eli kierrätyspyörä!

Kierrätyskeskus <3 Käytetyt polkupyörät

Kierrätyskeskus tuo keväisin ja kesäisin myyntiin suuret määrät kierrätyspyöriä. Nämä pyörät on huollettu ja korjattu talven aikana Kierrätyskeskuksen omilla verstailla. Kaikilla kierrätyspyörillä on kuukauden takuu.

Takuulla huollettuja

Polkupyörien ostaminen Kierrätyskeskuksesta on helppoa. Kaikki myytävät kierrätyspyörät ovat läpikäyneet huollon ja korjauksen, jonka lisäksi ne on koeajettu kahden henkilön toimesta. Mikäli ostetussa pyörässä kuitenkin ilmenee jotain vikaa, voi pyörän palauttaa myymälään. Pyörän arvo hyvitetään joko rahana tai lahjakorttina tai sen voi halutessaan vaihtaa toiseen pyörään. Kuukauden mittainen takuu koskee jokaista Kierrätyskeskuksesta ostettua pyörää.

Pyöräily on ekoteko

Pyöräily itsessään on todella ympäristöystävällinen liikkumismuoto, mutta jokaisen uuden pyörän valmistaminen kuitenkin kuluttaa luonnonvaroja. Kun valitset uuden pyörän sijasta käytetyn pyörän, säästät luonnonvaroja kokonaiset 250 kiloa!

Pyöräily on oivallinen keino tyhjentää päätä joko vapaa-ajalla tai vaikkapa työmatkoilla, jonka lisäksi se auttaa terveellisen elämäntavan ylläpidossa. Tiesitkö, että puolisen tuntia pyöräilyä kuluttaa energiaa noin yhden jäätelötötterön verran? Tämänkin tasapainon voi toki kätevästi palauttaa ostamalla heti perään uuden jäätelötötterön, vaikkapa niillä rahoilla jotka säästät kun hankit uutta pyörää edullisemman kierrätyspyörän! Katsoi asiaa siis miltä kantilta tahansa, ovat käytetyt polkupyörät pelkästään hyväksi sekä ympäristölle että sinulle itsellesi!

Muistathan turvallisuuden!

Myös käytetyllä pyörällä polkevan luonnonystävän täytyy muistaa muutama oleellinen turvallisuusseikka. Pyöräilykypärä, asianmukaiset heijastimet ja valot sekä soittokello ovat yhtä oleellisia pyöräilyssä, kuin itse polkupyöräkin!

Pyörän huoltovinkit!

Pyöräsi käyttöikää on helppo pidentää säännöllisellä huollolla. Keväiset illat ja ketjurasva ovat ihan erityisen loistava yhdistelmä, mutta varsinkin talvipyöräilijöiden on tärkeä pitää pyörästään huolta ympäri vuoden. Mitä tunnollisemmin huollat pyörääsi, sitä pidempään siitä riittää iloa paitsi sinulle itsellesi, myös mahdollisille jatkokäyttäjille!

Jos pyöräsi on kuitenkin parhaasta yrityksestä huolimatta päässyt ruostumaan ja unohtunut surullisena varaston perälle, ei hätää! Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ottaa polkupyöriä vastaan kaikenkuntoisina ja huoltaa sekä korjaa niistä uusia, upeita kierrätyspyöriä. Pyöriä otetaan vastaan ympärivuotisesti ja niitä löytyy Kierrätyskeskuksen valikoimasta niin ikään läpi vuoden. Nappaa siis rakkauspyörä alle ja polje pois!