Ostoskassisi on tyhjä.

Pelit ja lelut

Pelit ja lelut


Lapsille ja lapsenmielisille parhaat käytetyt pelit ja lelut sekä kotiin että pihalle!

Ja kuka tietää, ehkäpä valikoimastamme löytyy juuri se omankin lapsuutesi lempparipeli?

Rajaukset:

 1. Hinta: 0,00 € - 99,99 €
Kuntoluokitus
 1. erinomainen (87)
 2. hyvä (202)
 3. tyydyttävä (10)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Käytetyt pelit ja lelut

Leikki-ikä on koko ikä! Kierrätyskeskuksen verkkokaupan käytettyjen lelujen sekä pelien joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Halusit sitten ilahduttaa elämäsi tärkeää pikkuihmistä tai täydentää kokoelmaasi, olet tullut oikeaan paikkaan! Kierrätetyt ja käytetyt lelut ja pelit sopivat niin sisä- kuin ulkoleikkeihin, iästä riippumatta.

BRATZ-nuket ja Baby Bornit nukkeleikeistä pitäville

Kierrätyskeskuksen käytettyjen lelujen ja pelien kategoriassa on runsaasti erilaisia nukkeja niin pienille kuin isommillekin leikkijöille. Kiinnostaako Barbie, Bratzillaz tai Equestria Girls? Kurkkaa verkkokauppaan! Myös ihania halittavia pehmoleluja riittää moneen makuun.

Käytetyt BRIO-puulelut ja puiset palapelit pikkuisille

Ilahduta elämäsi tuoreinta tulokasta ihanilla, laadukkailla puuleluilla ja nuppipalapeleillä! Brion hyvälaatuiset puulelut ovat käytännössä ikuisia ja ovat ilahduttaneet pikkuisia sukupolvesta toiseen. Verkkokaupastamme löydät sekä moderneja puuleluja että niitä omasta lapsuudestasi tuttuja klassikoita.

Käytetyt shakkipelit, palapelit ja seurapelit kaikenikäisille

Tekeekö mieli pelata? Lautapelit ovat ajantappamisen klassikoita. Kierrätyskeskuksen verkkokaupan käytettyjen pelien ja lelujen valikoiman avulla uusit helposti vaikkapa kesämökin pelitarjonnan tai löydät uudelleen sen oman lapsuutesi lempparipelin. Kenties omistat pelejä joiden osia on päässyt hukkumaan? Kurkkaan verkkokaupan pelien valikoimaan, siellä saattaa olla juuri se kaipaamasi varaosa!

Pienoismallit, figuurit ja muut keräilijöille

Muistatko View Masterin kuvakiekkoineen? Näitä kasariklassikoita löydät tietenkin verkkokaupan valikoimasta! Tarjolla on myös lukuisia nykypäivän lemppareita kuten Guitar Hero tai ikisuosikki Lego erilaisine tuotesarjoineen.

Kierrätetty lelu ilahduttaa sekä lompakkoa että ympäristöä!

Käytettyjen lelujen valikoima on täynnä laadukkaita, leikkiä kestäviä leluja! Lapset kasvavat nopeasti ja monet lelut jäävät pois käytöstä yllättävänkin äkkiä, joten kierrätyslelujen hankinta voi osoittautua ilahduttavan lompakkoystävälliseksi valinnaksi. Kierrätyslelut ovat fiksu valinta myös ympäristön kannalta, sillä jokaisen uuden lelun valmistaminen kuluttaa meille kaikille elintärkeitä luonnonvaroja. Esimerkiksi suositun Baby Born -nuken valmistamiseen luonnonvaroja palaa noin 3,6 kiloa nukkea kohden!

Kuntoluokitus takaa laadun

Kun selailet lelujen ja pelien valikoimaa Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa, näet jokaisella sivulla erillisen, tuotekohtaisen kuntoluokituksen. Voit käyttää kuntoluokitusta myös hakukriteerinä, jolloin tuotteen laatua ei tarvitse jännittää. Kaikki myymämme lelut ja pelit ovat ehjiä, puhtaita ja uudelleenkäyttökelpoisia, mutta luonnollisesti osassa tuotteita edellinen elämä näkyy selkeämmin kuin toisissa. Tämän vuoksi kuntoluokitukseen kannattaa kiinnittää huomiota, eikä tarvitse pelätä ostaneensa sikaa säkissä!

Toimitustapoja joka tarpeeseen

Leluilla ja peleillä on useita toimitustapoja. Voit valita esimerkiksi postipaketin, postin kotiinkuljetuksen tai toimituksen Matkahuollon kautta. Voit myös noutaa tuotteen myymälästä itse, jolloin erillisiä toimituskuluja ei tietenkään peritä. Mikäli tuotteen toimituksessa on jotain erityisiä rajoituksia, mainitaan asia tuotesivulla.

Mitä vielä odotat! Nyt äkkiä leikkimään!