Ostoskassisi on tyhjä.

Pelit ja lelut

Pelit ja lelut


Lapsille ja lapsenmielisille parhaat pelit ja lelut sekä kotiin että pihalle!

Ja kuka tietää, ehkäpä valikoimastamme löytyy juuri se omankin lapsuutesi lempparipeli?

Kuntoluokitus
 1. erinomainen (68)
 2. hyvä (85)
 3. tyydyttävä (42)
Hinta
 1. 0,00 € - 99,99 € (195)
 2. 100,00 € ja enemmän (1)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. ale
 2. ale
 3. ale
 4. ale
 5. ale
 6. ale
 7. ale
 8. ale
 9. ale
 10. ale
 11. ale
 12. ale
 13. ale
 14. ale
 15. ale
 16. ale
 17. ale
 18. ale
 19. ale
 20. ale
 21. ale
 22. ale
 23. ale
 24. ale
 25. ale
 26. ale
 27. ale
 28. ale
 29. ale
 30. ale
 31. ale
 32. ale
 33. ale
 34. ale
 35. ale
 36. ale
 37. ale
 38. ale
 39. ale
 40. ale
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Käytetyt pelit ja lelut

Leikki-ikä on koko ikä! Kierrätyskeskuksen verkkokaupan lelujen sekä pelien joukosta löytyy jokaiselle jotakin. Halusit sitten ilahduttaa elämäsi tärkeää pikkuihmistä tai täydentää kokoelmaasi, olet tullut oikeaan paikkaan! Kierrätetyt ja käytetyt lelut ja pelit sopivat niin sisä- kuin ulkoleikkeihin, iästä riippumatta.

BRATZ-nuket ja Baby Bornit nukkeleikeistä pitäville

Kierrätyskeskuksen käytettyjen lelujen ja pelien kategoriassa on runsaasti erilaisia nukkeja niin pienille kuin isommillekin leikkijöille. Kiinnostaako Barbie, Bratzillaz tai Equestria Girls? Kurkkaa verkkokauppaan! Myös ihania halittavia pehmoleluja riittää moneen makuun.

BRIO-puulelut ja puiset palapelit pikkuisille

Ilahduta elämäsi tuoreinta tulokasta ihanilla, laadukkailla puuleluilla ja nuppipalapeleillä! Brion hyvälaatuiset puulelut ovat käytännössä ikuisia ja ovat ilahduttaneet pikkuisia sukupolvesta toiseen. Verkkokaupastamme löydät sekä moderneja puuleluja että niitä omasta lapsuudestasi tuttuja klassikoita.

Shakkipelit, palapelit ja seurapelit kaikenikäisille

Tekeekö mieli pelata? Lautapelit ovat ajantappamisen klassikoita. Kierrätyskeskuksen verkkokaupan valikoiman avulla uusit helposti vaikkapa kesämökin pelitarjonnan tai löydät uudelleen sen oman lapsuutesi lempparipelin. Kenties omistat pelejä joiden osia on päässyt hukkumaan? Kurkkaan verkkokaupan pelien valikoimaan, siellä saattaa olla juuri se kaipaamasi varaosa!

Pienoismallit, figuurit ja muut keräilijöille

Muistatko View Masterin kuvakiekkoineen? Näitä kasariklassikoita löydät tietenkin verkkokaupan valikoimasta! Tarjolla on myös lukuisia nykypäivän lemppareita kuten Guitar Hero tai ikisuosikki Lego erilaisine tuotesarjoineen.

Kierrätetty lelu ilahduttaa sekä lompakkoa että ympäristöä!

Käytettyjen lelujen valikoima on täynnä laadukkaita, leikkiä kestäviä leluja! Lapset kasvavat nopeasti ja monet lelut jäävät pois käytöstä yllättävänkin äkkiä, joten kierrätyslelujen hankinta voi osoittautua ilahduttavan lompakkoystävälliseksi valinnaksi. Kierrätyslelut ovat fiksu valinta myös ympäristön kannalta, sillä jokaisen uuden lelun valmistaminen kuluttaa meille kaikille elintärkeitä luonnonvaroja. Esimerkiksi suositun Baby Born -nuken valmistamiseen luonnonvaroja palaa noin 3,6 kiloa nukkea kohden!

Kuntoluokitus takaa laadun

Kun selailet lelujen ja pelien valikoimaa Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa, näet jokaisella sivulla erillisen, tuotekohtaisen kuntoluokituksen. Voit käyttää kuntoluokitusta myös hakukriteerinä, jolloin tuotteen laatua ei tarvitse jännittää. Kaikki myymämme lelut ja pelit ovat ehjiä, puhtaita ja uudelleenkäyttökelpoisia, mutta luonnollisesti osassa tuotteita edellinen elämä näkyy selkeämmin kuin toisissa. Tämän vuoksi kuntoluokitukseen kannattaa kiinnittää huomiota, eikä tarvitse pelätä ostaneensa sikaa säkissä!

Toimitustapoja joka tarpeeseen

Leluilla ja peleillä on useita toimitustapoja. Voit valita esimerkiksi postipaketin, postin kotiinkuljetuksen tai toimituksen Matkahuollon kautta. Voit myös noutaa tuotteen myymälästä itse, jolloin erillisiä toimituskuluja ei tietenkään peritä. Mikäli tuotteen toimituksessa on jotain erityisiä rajoituksia, mainitaan asia tuotesivulla.

Mitä vielä odotat! Nyt äkkiä leikkimään!