Ostoskassisi on tyhjä.

Safaripassi: Pohjois-Tansania - Olli Marttila


Tämi kirja johdattaa uudella tavalla Tansanian valloittavaan luontoon, Serengetiin, Kilimanjarole, Ngorongoroon ja muille suojelualueille. Kirja antaa Pohjois-Tansanian kansallispuistoista tarkat tiedot, esittelee luonnonolot, arvioi ilmastonmuutosta ja valottaa suojelutoiminnan ja muun yhteiskuntaelämän kytkeytymistä. Lähikuvaan on tuotu 160 keskeistä kasvia, nisäkästä ja lintua.

Teos esittelee ensi kertaa suomalaisessa kirjallisuudessa Pohjois-Tansanian tärkeimmät heimot, safarireitin kaupungit ja keskeiset viljelykasvit. Kirja avartaa yhteiskunnan toimintaa, kertoo tarinoiden avulla afrikkalaisesta kyläelämästä ja antaa suahilin kielen sanastoa.

Luku menopaussi on safarimatkailijan tietolaari, olipa aikeissa valmismatka tai tai itse suunniteltu retki, Tansania tai ehkä Kenia. Luvussa käydän tarkoin läpi tarvittavat varusteet, valmistautuminen ja pukeutuminen, safarisesonkien erot ja mahdolliset vaarat safarilla.

1.painos.
Auris, 2008.
Kovakantinen, sivuja 343.


Yksittäistuote

18,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!