Ostoskassisi on tyhjä.

Laihdu ilman nälkää


Laihdu ilman nälkää - hiilihydraattitietoisella ruokavaliolla

"Hiilihydraattitietoisessa ruokavaliossa ei ole kyse muotidieetistä tai hetken villityksestä, vaan pysyvästä elämäntavan muutoksesta. Ja mikä parasta: ilman nälkää ja jatkuvaa kieltäytymistä. Muina sivuvaikutuksina on lähes poikkeuksetta raportoitu unentarpeen vähenemisestä, energisyyden lisääntymisestä ja erinäisten pikkuvaivojen vähenemisestä."

Laihdu ilman nälkää on ainutlaatuinen perusteos hiilihydraattitietoisista ruokavalioista, joiden suosio on viime vuosina kasvanut räjähdysmäisesti. Tässä kirjassa paitsi esitellään tiiviisti yli kaksikymmentä vähähiilihydraattista dieettiä, myös arvioidaan kriittisesti kunkin vahvuuksia ja heikkouksia.

Kirja opastaa terveellisempään ja laihduttavaan hiilihydraattitietoiseen ruokavalioon sekä haluaa herättää keskustelua virallisesta näkemyksestä, jonka mukaan rasva on ylipainon suurin syy. Luettuasi kirjan tiedät, mikä on lihomisen mekanismi, miten väärillä ruokavalinnoilla sotkemme hormonitoimintamme, sekä miten elää ja herkutella ilman syyllisyydentuntoja, elämästä ja ruoasta nauttien, mutta samalla omaa kroppaa hellien.

Kustannusosakeyhtiö Teos, 2005, ensimmäinen painos


Yksittäistuote

Myyty
Myyty