Ostoskassisi on tyhjä.

Kirjat

Käytetyt kirjat


Näiden kirjojen tarinat kannattaa kertoa uudelleen!

Valikoimasta löydät satuja, historiaa, tietoa ja taidetta sekä monipuolista muuta täydennystä niin lasten kun aikuistenkin kokoelmiin.

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Käytetyt kirjat

Kirjat kehittävät mielikuvitusta, herättävät muistoja ja ovat parhaimmillaan osa kansalaisidentiteettiä. Ääneen lukeminen vahvistaa lapsen ja aikuisen suhdetta sekä rikastaa lapsen sanavarastoa. Yksin lukeminen rentouttaa ja sivistää. Käytetty kirja ei ole uutta kirjaa huonompi; kirjoista riittää lukuiloa niin pitkään kun sivut ovat paikallaan! Puhkiluetut kirjatkin voi käyttää skräppäyksessä, askartelussa, koristeina tai ihan miten itse tahtoo. Kirjat ovat parasta ikinä!

Kuukauden kirjateema

Löydät myymälöistämme ja verkkokaupasta erityisvalikoiman kirjoja kuukausittain vaihtuvan teeman mukaan.

Kaunokirjat

Nämä eivät turhaan ole kirjallisuuden klassikoita! Kotimaista kirjallisuutta, ulkomaista kirjallisuutta, jännitystä, kauhua, rikoksia, draamaa ja suuria tunteita. Kaunokirjat ovat innoittaneet monta elokuvaa ja osaa niistä luetaan kouluissa vuodesta toiseen. Näissä kirjoissa ja kirjailijoissa riittää valinnanvaraa! Esimerkiksi Kaari Utrio, Stephen King, Tiina-Kirjat, Viisikko-kirjat, J.R.R. Tolkienin Taru Sormusten Herrasta, Ilkka Remes, Harry Potter, Sookie Stackhouse -sarja, Tommy Tabermann, Stanislaw Lem, Neiti Etsivä, Jane Austenin Ylpeys ja Ennakkoluulo, Astrid Lindgren, Tuhannen ja yhden yön tarinat, Stieg Larssonin Miehet Jotka Vihaavat Naisia… Mitä sinä aiot lukea seuraavaksi?

Tietokirjat

Käytetty tietokirja ei välttämättä jaa ajankohtaisinta tietoa, mutta tarjoaa kuitenkin vankkumattoman perustan jonka ylle nykytieto rakentuu. Vanhat tietokirjat pursuavat paitsi kulttuurihistoriallisesti tärkeää ajankuvaa, välillä myös tahatonta hupia. Vai miltä kuulostavat esimerkiksi Nykysuomen käyttöopas, Sotavuosien konsteja ja korvikkeita tai Naisen käsikirja?

Taide ja kulttuuri

Taide ja kulttuuri, nuo kaksi maailman parasta asiaa. Jos sinua kiinnostavat esimerkiksi modernismi, kubismi, sisustus, länsimaisen taiteen historia, Kalevala tai taide kautta aikojen, löydät itsellesi luettavaa Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta! Käytetyt taidekirjat ja käytetyt kulttuuriteokset eivät vanhene, vaan maalaavat ajankuvaa ja kertovat taiteen ja kulttuurin historiaa.

Historia

Historia muuttuu käsinkosketeltavaksi kun poimit sen käteesi kirjana. Käytetyt historiankirjat kuten Kauhia Oolannin sota, Itä-Karjalan valtaus, Savon historia, Toinen maailmansota, Vapaan viinan aika, Vasemmalta ohi, Talvisotakirja, Kulttuurin alkuhistoria ja monet muut teokset vievät lukijan mukanaan menneeseen, jota ilman nykyhetki ei olisi jotain aivan muuta.

Elämäkerrat ja muistelmat

Merkkihenkilöitä, historiallisia vaikuttajia, kulttuurityöläisiä sekä muita monenmoisia tallaajia – elämäkerrat kertovat heidät tarinansa!

Lastenkirjat

Laadukas lastenkirja toimii aina! Klassikkosadut ilahduttavat sukupolvesta toiseen ja nykypäivän lempparit vievät uusiin seikkailuihin. Kirjailijat kuten Astrid Lindgren, Mauri Kunnas, Enid Blyton ja Lewis Carroll ovat aina takuuvarmoja valintoja. Lisäksi esimerkiksi Neiti Etsivä -sarja, Risto Räppääjä, Tatu ja Patu eli Sixten och Blixten, Pekka Töpöhäntä ja Disneyn prinsessat sekä Disneyn klassikot kuten Leijonakuningas, Dumbo, Nalle Puh, Lumikki ja Pinokkio kuuluvat satujen eliittisarjaan nyt ja jatkossa.

Ruokakirjat

Hirveä nälkä eikä jääkaapissa ole mitään hyvää? Joka viikko samat, puuduttavat pöperöt? Ruokakirjat ja keittokirjat pelastavat tilanteen! Poimi kirjahyllyysi inspiroivat reseptit, avartavat uudet ruokakulttuurit sekä mullistavat ruokavaliot ja kokkaa parempaa ruokaa! Kiinnostipa sinua sitten jälkiruoat, karppaus, smoothiet, hyvä kotiruoka tai uusi kiinalainen keittiö, ovat ruokakirjat sekä kokit kuten Sara La Fountain, Jamie Oliver ja Harri Syrjänen valmiina toimimaan oppainasi matkalla ruokien maailmaan!

Runot ja näytelmät

Runot ja näytelmät eivät vanhene koskaan. Käytetyt runokirjat ovat helppo ja edullinen tapa tutustua eri kirjoittajien tuotantoon. Kuka tietää, kenties löydät uuden ikisuosikkisi verkkokaupan runokirjojen valikoimasta!

Sarjakuvat

Käytetyt sarjakuvat ovat mitä mainioin esimerkki sukupolvelta toiselle kestävistä tuotteista! Valikoimasta löydät esimerkiksi legendaariset Aku Ankan taskukirjat eli taskarit, jotka ovat omiaan niin kotiin kuin kesämökillekin. Fingerpori ja goottityttö Nemi ovat myös monelle tuttuja.

Kirja lahjaksi

Kirja on aina loistava lahja! Kirja lahjaksi -kategoriaan olemme koonneet erityisen hyväkuntoisia kirjoja, jotka on entistä mukavampi antaa lahjaksi. Voi tilata kirjat suoraan kotiisi tai noudettavaksi valitsemaasi Kierrätyskeskuksen myymälään.