Ostoskassisi on tyhjä.

Huonekalut

Käytetyt huonekalut


Käytetyillä huonekaluilla stailaat kotisi ekologisesti!

Täältä löydät kierrätetyt tuolit, pöydät, lipastot ja hyllyt.

Tutustu myös Plan B -uusiohuonekaluihin

Kuntoluokitus
  1. hyvä (8)
  2. tyydyttävä (2)
Hinta
  1. 0,00 € - 99,99 € (9)
  2. 100,00 € ja enemmän (1)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Käytetyt huonekalut

Kierrätyskeskuksen verkkokaupan käytettyjen ja kierrätettyjen huonekalujen valikoimasta löydät sekä tuoleja että pöytiä. Valikoima kattaa myös muita pieniä säilytysratkaisuja, kuten lipastoja, pieniä hyllyjä ja sohvapöytiä.

Kiinnostavatko design-huonekalut?

Keräätkö kenties jotain vanhempaa tai harvinaista tuolisarjaa? Mikäli kokoelmasi ei ole vielä täydellinen, kannattaa Kierrätyskeskuksen verkkokaupan käytettyjen huonekalujen kategoriaa pitää ehdottomasti silmällä! Myyntiin saattaa nimittäin hyvinkin ilmestyä juuri se kaipaamasi puuttuva osa yksittäiskappaleena! Tässäkin tapauksessa nopeat syövät hitaat.

Persoonalisen sisustuksen kulmakivi

Verkkokaupan kierrätyshuonekalut ovat aina ihan erityisen laadukkaita yksilöitä. Sen lisäksi että ne innostavat ajattelemaan asioita hieman toisin, ovat kierrätetyt ja käytetyt huonekalut helppo persoonallisen sisustuksen kulmakivi. Kierrätetyistä ja käytetyistä huonekaluista löytyy hauskoja ja toimivia ratkaisuja tiloihin joiden mitat ovat haastavat. Nykyään moni huonekalu on standardimitoitettu, joten esimerkiksi pienempien ja kapeampien huonekalujen ystävien kannattaa kääntää katseensa käytettyjen ja kierrätettyjen huonekalujen suuntaan.

Toimitusvaihtoehtoja rajoitetusti

Käytetyt huonekalut ovat yksi Kierrätyskeskuksen verkkokaupan suosituimpia kategorioita ja tavoitteenamme on laajentaa valikoimaa mahdollisimman pian. Toistaiseksi käytettyjä huonekaluja toimitetaan kotiinkuljetuksina vain pääkaupunkiseudulle. Ostoksensa voi tietysti myös noutaa suoraan toimipisteestä.

Miksi ostaa huonekaut käytettynä?

Miksi hankkisit huonekalut kierrätettynä? Ekologinen ajattelu on oleellinen osa kierrätettyjen ja käytettyjen huonekalujen hankintaa. Tiesitkö, että aina kun valitset käytetyn huonekalun uuden sijaan, säästät suuren määrän meille kaikille elintärkeitä luonnonvaroja. Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa näet tuotekohtaisen luonnonvarasäästön kätevästi ostoksia tehdessäsi. Esimerkiksi kangaspäällysteisen puutuolin hankinta käytettynä säästää kiinteitä luonnonvaroja noin 26,5 kiloa! Metallisen kangaspäällysteisen tuolin hankinta säästää puolestaan kokonaiset 42,4 kiloa. Jokaiselta tuotesivulta näet myös tuotekohtaisen kuntoluokituksen, jota voit tietysti käyttää myös hakukriteerinä. Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa voit siis tehdä kaikin puolin vastuullisia hankintoja ja tiedät todellakin mitä olet ostamassa.

Kierrätetyt huonekalut kestävät käyttöä ja kulutusta

Yksi käytettyjen ja kierrätettyjen huonekalujen merkittävä etu on niiden laadukkuus. Koska myymme pääosin vain hyväkuntoisia tuotteita, kertoo näiden huonekalujen uudelleenkäyttökelpoisuus lupaavaa tarinaa niiden laadusta. Myymämme huonekalut ovat kestäneet käyttöä ja kulutusta, ollen kuitenkin yhä edelleen valmiita vielä seuraavalle kierrokselle! Makunsa kullakin, mutta monen mielestä kierrätetyt ja käytetyt, satunnaiseti tiellesi ilmaantuvat huonekalut ovat myös sympaattisempia kuin uudet, sisustustrendejä seuraavat tai jäljittelevät massatuotteet. Ja jos ei mitään muuta, ovat käytetyt huonekalut aivan täydellisiä esimerkiksi nuoren ensiasuntoon ja kesämökille!

Lisää huonekaluja löydät Plan B:ltä

Muistathan myös Kierrätyskeskuksen oman uudistusverstaan upeat Plan B -huonekalut! Kaikki Plan B -huonekalut on valmistettu Kierrätyskeskukselle lahjoitetuista huonekaluista Espoon Nihtisillan kierrätystavaratalon verstaalla. Plan B on siis kotimaista käsityötä ja kaikki tuotteet ovat täysin uniikkeja. Tutustu ja ihastu!