Ostoskassisi on tyhjä.

Musiikki ja viihde

Musiikki ja viihde


Täältä löydät musiikkia moneen makuun sekä CD- että LP-formaatissa!

Runsas käytettyjen DVD-elokuvien valikoima sisältää leffoja, sarjoja ja keikkataltiointeja.

Valikoimastamme löytyy myös konsolipelejä.

Rajaukset:

  1. Kuntoluokitus: erinomainen
  2. Hinta: 20,00 € - 29,99 €

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Käytetyt dvd-elokuvat

Keräiletkö hyllyysi klassikko-elokuvia tai onko edellisvuoden Oscar-ehdokas vielä näkemättä? Laaja käytettyjen DVD-elokuvien valikoimamme tarjoaa täytettä jokaisen perheen tai kaveriporukan leffailtoihin!

Viihdettä jokaiseen makuun ja tilaisuuteen

Kierrätyskeskuksen Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät klassikot, uutuudet ja harvinaisuudet iskemättöminä avaamattomissa paketeissaan. Säästät samalla luontoa, kun teet edullisia löytöjä lastenlauluista klassisen musiikin levyihin ja menestyneistä kotimaisista elokuvista ulkomaisiin kulttiklassikoihin ja Cannes-voittajiin asti. Keskimääräinen käytetyn DVD:n tai CD:n luonnonvarasäästö on n. 1,4 kiloa!

CD-levyt

Soiko päässäsi vieläkin se yksi nuoruuden tanssihitti tai haluatko rentoutua illalla kuunnellen klassista tai äänikirjaa? Käytettyjen CD-levyjen valikoimastamme löydät musiikkitärpit jokaiseen makuun, ajattomasta rockista perheen pienimpiäkin inspiroiviin kokoelmalevyihin.

DVD-levyt

Charlie Chaplinin mykkäelokuvista Hollywoodin kultakauden kautta moderneihin TV-sarjoihin ja kummallisiin kulttiklassikoihin – käytettyjen DVD-elokuvien valikoimamme kattaa tämän kaiken, dokumentteja ja lastenelokuvia unohtamatta. Valikoimastamme löydät myös opastavat DVD:t kodin rauhassa jumppaamiseen sekä erilaisiin Stand-Up esityksien taltiointeihin. Teräväpiirtolaatua kaipaaville on valikoimassamme tarjolla myös BluRay-levyjä.

Vinyylilevyt

Vanhan koulukunnan musadiggarille on valikoimassamme tarjolla LP-levyjä, aina klassisesta modernimpaan tanssimusiikkiin asti.

Konsolipelit

Oletko Xbox- vai PlayStation-pelaaja? Vai suositko kenties tietokonetta tai matkalle helposti mukaan otettavia Nintendon käsikonsoleita? Ei hätää – Verkkokaupastamme löydät käytetyt konsolipelit kaikille laitteille! Enää ei tarvitse valita Fifan tai Angry Birdsin väliltä, sillä meiltä voit tilata vaikka molemmat edullisesti.

Käytettyjen DVD-elokuvien kuntoluokitus

Lähes kaikki valikoimamme DVD-elokuvat ja CD-levyt, sekä pelit ovat avaamattomissa pakkauksissaan, joten saat käytännössä uuden tuotteen käytetyn hinnalla. Samalla säästät luontoa auttamalla tavaran kaatopaikan sijaan uudelleen kiertoon ja käyttöön.