Ostoskassisi on tyhjä.

Jäinen Pelko - Kathy Reichs


Kanadalainen, oikeuslääketieteeseen erikoistunut antropologi Kathy Reichs tuo rikoskirjallisuuteen uuden pelottoman sankarittaren, itsensä "kloonin", tohtori Tempe Brennanin. Tavallisen näköinen mutta tavattoman kovahermoinen keski-ikäinen nainen tutkii ruumiita Montrealin oikeuslääketieteen laitoksella. Hän tekee yhteistyötä poliisin kanssa, mutta kumppanien ajatusmaailma ei aina anna kaikupohjaa hänen teräville oivalluksilleen. Aluksi Tempen käsissä on kolmen eri aikoina surmatun nuoren naisen tapaus.

Suurkaupungissa kuopataan ihmisiä tuhkatiheään, mutta tuo partaveitsien cowboy tuntuu toimivan ikioman hullun logistiikkansa mukaan. Tempen teoria sarjamurhaajasta vahvistuu, ei tosin erityisempää voitonriemua aiheuttavalla tavalla, kun hän löytää puutahastaan irvistelevän pääkallon.

Kathy Reichsin karmivasti todentuntuisessa romaanissa liikutaan nihkeiltä huorakaduilta kalmanhajuisiin laboratorioihin ja taas takaisin sinne minne kirkkaimmatkaan katulamput eivät valaise. Joka askel vie lukijan jäisen pelon huipentumaa.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty