Ostoskassisi on tyhjä.

Helsingin Sanomat Etusivun Uutisia - HS-kirjat


Helsingin Sanomien historia alkaa syksystä 1889, jolloin Päivälehden ensimmäinen numero ilmestyi. Sortokauden aikana lehti lakkautettiin, ja vuonna 1904 se alkoi ilmestyä nimellä Helsingin Sanomat. Tähän kirjaan on koottu kiinnostavia uutissivuja ja valokuvia lehden 125 vuoden historian ajalta.
Etusivun uutisia on toisenlaunen historiankirja. Se kertoo, kuinka Helsingin Sanomat raportoi lukijoilleen esimerkiksi Suuresta adressista, Suomen itsenäistymisestä, talvisodan syttymisestä, Stalinin kuolemasta, Porkkalan palautuksesta, John F. Kennedyn murhasta tai vaikkapa WTC:n tornien tuhosta. Suurten uutisten lisäksi vanhoilla sanomalehden sivuilla näkyy satoja pieniä uutisia. Ne kertovat esimerkiksi sen, missä höyrylaiva Don Juan liikennöi kesällä 1890, montako miestä oli kesällä 1948 Suomessa metsätöissä tai milloin rahastajat lopettivat työnsä Helsingin raitiovaunuissa.
Kirjassa julkaistaan myös upeita historiallisia valokuvia. Ne on valittu Helsingin Sanomien kuva-arkistosta, jossa on yli kymmenen miljoonaa valokuvaa. Lisäksi kirjassa on 13 kronikkaa, joista kukin kertoo yhdestä menneestä vuosikymmenestä. Tekstit ovat kirjoittaneet toimittajat Ilkka Malmberg, Ritva Liisa Snellman, Unto Hämäläinen ja Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Kaius Niemi.

391 sivua, kovakantinen
Livoniaprint 2014


Yksittäistuote

Myyty
Myyty