Ostoskassisi on tyhjä.

Haudanryöstäjät - Michael Collins


Frank Cassidyn vanhemmat kuolivat murhapoltossa, kun hän oli viiden vanha. Nyt, kolmekymmentä vuotta myöhemmin, Frankin setä saa surmansa salaperäisen, kuolleen miehen nimellä esiintyvän murhaajan kädestä. Murhaaja makaa koomassa paikallisessa sairaalassa; Frank on vakuuttunut siitä, että mies on avain hänen menneisyytensä arvoituksiin, ja päättää palata lapsuutensa maisemiin paitsi vaatimaan osaansa perinnästä, myös selvittämään, mitä 30 vuotta sitten todella tapahtui. Ja sitä, miksi hänen synnyinseutunsa asukkaat vieläkin värähtävät hänen nimensä kuullessaan.

Samaan aikaan Frankin ja hänen perheensä elämän yllä lepää toinenkin synkkä varjo: avovaimo Honeyn entinen mies odottaa kuolemantuomionsa täytäntöönpanoa georgialaisessa vankilassa jo seitsemättä vuotta, ja totuuden hetki on lähellä.

Haudanryöstäjät on loistelias kertomus levottomista kuolleista Totuuden vartijoiden palkitulta kirjailijalta, murhamysteeri, perhedraama, prykologisesti oivaltava kuvaus traumaattisesta lapsuudesta ja rapistuvan amerikkalaisen keskilännen todellisuudesta.

1. painos.
Loki, Helsinki 2002.
Kovakantinen, sivuja 346.


Yksittäistuote

Myyty
Myyty