Ostoskassisi on tyhjä.

Happy Family - David Safier


Emma Wünschmann on hylännyt perheensä vuoksi kansainvälisen uran kustannusalalla. Nyt hänellä on pieni lastenkirjakauppa, jossa saisi kernaasti käydä enemmänkin maksavia asiakkaita. Perhe-elämäänkään ei kukoista: teini-ikäisen tyttären mielestä äiti on totaalisen nolo, poika on sulkeutunut kirjojen maailmaan ja aviomies potee pahanlaatuista työuupumusta.

Kutsu Stephenie Meyerin kirjanjulkaisutilaisuuteen lupailee tilanteeseen parannusta. Emma raahaa mukaansa vastahakoisen perheensä, kaikki hirviöasuihin pukeutuneina. Tilaisuudesta tulee täydellinen katastrofi, mutta pahin on vielä edessä. Kotimatkalla Wünschmannit törmäävät noitaan. joka langettaa heidän ylleen kirouksen. Se muuttaa heidät vampyyriksi. Frankensteiniksi, muumioksi ja himissudeksi. Wünschmannien on pian saatava kirous purettua. He matkaavat Transilvaniaan etsimään vanhaa noitaa, sekä yhteisen onnen avaimia.

Happy Family on yhtä aikaa hauska, pähkähullu ja täyttä asiaa perhe-elämästä.

Bazar 2012
Kovakantinen, sivuja 313


Yksittäistuote

3,00 €
Tämä tuote on varattuna toisen asiakkaan ostoskassiin. Tule myöhemmin takaisin katsomaan, olisiko tuote vielä saatavilla!