Ostoskassisi on tyhjä.

Habitare Collection

Habitare Collection


Habitare Collection pursuaa uusiotuotteita ja kierrätysaarteita. Inspiroidu ekologisesta sisustamisesta – se ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa!

Kuntoluokitus
 1. erinomainen (160)
 2. hyvä (98)
 3. tyydyttävä (6)
Hinta
 1. 0,00 € - 99,99 € (267)
 2. 100,00 € - 199,99 € (2)
 3. 200,00 € ja enemmän (4)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Habitare Collection - Inspiroidu ekologisesta sisustamisesta!


Kiinnostavatko sinua asuminen, sisustus ja design? Sytytkö DIY-meiningistä ja persoonallisista ratkaisuista? Kierrätyskeskus on mukana Habitare-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 12.–16.9. tuoden mukanaan Huomisen kodin. Pieni, kompakti mallikoti on täynnä fiksuja esimerkkejä kestävämpään ja vihreään asumiseen, fiiliksestä ja persoonasta tinkimättä. Huomisen kodin stailauksen on toteuttanut sisustussuunnittelija Marjo Maininki.

Huomisen kodin innoittamana syntyi Kierrätyskeskuksen verkkokaupan oma Habitare Collection. Kuten messuosastomme, myös Habitare Collection pursuaa uusiotuotteita ja kierrätysaarteita. Inspiroidu ekologisesta sisustamisesta – se ei ole vielä koskaan ollut näin helppoa!

Toimivat kodin kierrätysideat tarkoittavat vähemmän kuormittavaa arkista kulutusta. Suosimalla käytettyjä tuotteita säästät meille kaikille elintärkeitä luonnonvaroja. Uusiotuotteet taas parhaimmillaan antavat useammalle tavaralle uuden elämän yhdellä kertaa! Hyvänä esimerkkinä tästä ovat Plan B:n uudet jääkaappimagneetit. Magneettien puuosat ovat peräisin liikennemerkkien valmistusprosessissa ylijääneistä paloista ja päällisen kuvitukset on leikattu jo parhaat päivänsä nähneistä lehdistä, kuten vaikkapa sarjakuvista!

Tunnetko muuten Plan B:n? Kierrätyskeskuksen värikkäiden uusiotuotteiden mallisto valmistetaan käsityönä Nihtisillan tavaratalon verstaalla. Plan B –tuotteille on myönnetty Avainlippu osoituksena suomalaisesta työstä. Ja millainen olisikaan ekologinen ja persoonaa pullisteleva koti ilman Plan B –tuotteita? Habitare Collectionista löydät paljon Plan B -uutuuksia, kuten jääkaappimagneetteja, korjauskelvottomista kitaroista tuunattuja hyllyköitä, skeittilautanaulakoita, vanhoista liikennemerkeistä valmistettuja cajon-rumpuja, erilaisia valaisimia, vahakankaisia eväspusseja sekä kolmionmuotoisia tyynyjä.

Kierrätyskeskuksen Kädentaitopalvelu Näprän askartelumateriaalit ovat myös omiaan Huomisen kotiin! Habitare Collection sisältää monenlaista mielikuvituksellista näpräiltävää sekä itselle että lahjaksi. Tunnustaudutko esimerkiksi nukkekoti- tai Littlest Pet Shop -harrastajaksi? Ei muuta kuin tervetuloa flippaamaan riemusta Näprän miniatyyripakettien äärelle! Kaikki Näprän materiaalit hyvän omantunnon askarteluihin ja kädentaitoihin ovat tietysti kierrätettyjä.

Uusiotuotteiden lisäksi Habitare Collection nostaa esille myös kiertoon tulleita sisustusesineitä ja muuta kodin pientavaraa. Uudelleenkäyttöön päätyminen kertoo laadusta: nämä tavarat ovat palvelleet jo ainakin kertaalleen, ja ovat jälleen matkalla uudelle kierrokselle. Ehkä jopa juuri sinun kotiisi?

Yksi Huomisen kodin tunnusmerkeistä on omavaraisuus. Tämä voi tarkoittaa mitä tahansa vaikkapa parvekeviljelystä oman mullan tuottamiseen kompostimatojen avulla. Hauskat pienet matoset mutustavat kodin biojätteet muuntaen ne kuohkeaksi mullaksi. Habitare Collectionin myötä kompostimadot saapuvat myös verkkokauppaan, mutta vain rajoitetuksi ajaksi! Matoset noudetaan suoraan myymälästä.

Kuten kaikki Kierrätyskeskuksen verkkokaupan tuotteet, myös Habitare Collectionin löydöt saat käsiisi vaivatta. Voit valita myymälänoudon valitsemastasi Kierrätyskeskuksen myymälöistä tai jonkun lukuisista Postin ja Matkahuollon toimitustavoista pakettiautomaatista lähikauppaan tai suoraan kotiovellesi. Jokainen ostettu second hand –tuote on askel kohti puhtaampaa maapalloa ja parempaa tulevaisuutta.