Ostoskassisi on tyhjä.

Bob Dylan - Slow Train Coming LP

Bob Dylanin vuoden 1979 levytys Slow Train Coming. Tuottanut Jerry Wexler.

Levy sisältää kappaleet:
Gotta Serve Somebody
Precious Angel
I Believe In You
Slow Train
Gonna Change My Way Of Thinking
Do Right To Me (Do Unto Others)
When You Gonna Wake Up
Man Gave Names To All The Animals
When He Returns