Ostoskassisi on tyhjä.

Big Game - Kalle Kinnunen


Tämä kirja on kertomus siitä, miten unelmista voi tulla totta, miten omaperäisyydellä ja tinkimättömyydellä voi muuttaa maailmaa. Jos on tarpeeksi, muttei liian hullu eikä oikein huvittaisi lähteä liukuhihnahommiin Hollywoodiin unelmatehtaaseen, niin voisiko sen Hollywoodin tuoda tänne, Suomeen?

Suomalainen elokuvan kansainvälistyminen alkoi Kaurismäen veljeksistä ja Renny Harlinista, jatkui sellaisilla tapauksilla kuin AJ Annilan Jadesoturi tai Timo Vuorensolan Iron Sky, ja samalla astuivat esiin ohjaaja Jalmari Helander ja tuottaja Petri Jokiranta. Ensin Helander ohjasi ja Jokiranta tuotti kulttielokuvan Rare Exports, joka avasi tien maailmalle, ja nyt vuorossa, tähän asti, kaikkien aikojen suurin suomalainen elokuvatuotanto. Sen pääosassa on maailmanluokan tähti Samuel L. Jackson.

Elokuviin erikoistuneen toimittaja Kalle Kinnuksen kirja kertoo vetävästi suomalaisen elokuvan lähihistoriasta keskittyen luonnollisesti etsimään vastausta kysymykseen, miten Big Gamen kaltainen hanke on ollut ylipäätään mahdollista toteuttaa? Vastaus löytyy tämän kirjan sivuilta ja perustelu valkokankaalta.

Painettu EU:ssa
Kovakantinen, sivuja 233


Yksittäistuote

Myyty
Myyty