Ostoskassisi on tyhjä.

Astiat

Käytetyt astiat


Täältä löydät uutta kotia etsivät kupit, kipot, lautaset ja muut!

Nämä hyväkuntoiset astiat sopivat loistavasti päivittäiseen arkikäyttöön.

Kuntoluokitus
 1. erinomainen (165)
 2. hyvä (283)
 3. tyydyttävä (5)
Hinta
 1. 0,00 € - 99,99 € (450)
 2. 100,00 € ja enemmän (4)

Tilaa ihanimmat aarteet vaivatta verkosta

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Käytetyt astiat

Kattaus on puoli ruokaa, sanotaan. Kattaa voi kuitenkin monella tavalla. Klassisesti, huolettomasti tai ihan miten sattuu, eikä aina tarvitse kattaa lainkaan. Jos “kerää koko sarja” ei voisi vähempää kiinnostaa, jätä keräämättä!

Osta sellaisia astioita kuin tahdot ja yhdistele niitä kattauksessasi huoletta. Sijoita uutta ja vanhaa vierekkäin tai sikinsokin oman makusi mukaan. Kahviakaan ei ole oikeasti pakko juoda niistä pienen pienistä hauraista kupeista jotka saavat vakaimmatkin kädet vapisemaan – ei edes silloin kun isotäti on tullut kylään.

Toisaalta taas mikäli haluat pitää kunnon vanhan liiton kahvikutsut, ovat kultareunaiset ja ruusukuvioiset posliinikupit ehkä juuri se mitä etsit. Paras mahdollinen kattaus on joka tapauksessa aina se jonka ääreen haluat istua yksin tai seurassa, suupielet korvissa!

Kierrätyskeskuksen käytettyjen astioiden valikoimasta voit löytää lukuisia design-astioita, kuten esimerkiksi Arabiaa, Iittalaa ja Pentikiä. Valikoimassa on usein myös tuotannosta poistuneita aarteita sekä muita yllätyksiä! Käytettyjen astioiden valikoima vaihtelee, joten keräilijöiden kannattaa kurkistaa tänne usein.

Käytettyjen astioiden valikoimasta löydät tietysti myös uutta kotia etsivät kupit, kipot, lautaset ja muu päivittäiseen arkikäyttöön sopivat hyväkuntoiset astiat, kuten vaikkapa käytetyt pannut ja kattilat.


Käytetyt lasit, käytetyt mukit ja käytetyt kahvikupit

Käytetyt lasit ovat omiaan kepeään kattaukseen. Kata kesäpäivänä parvekkeelle tai pihalle ihana, kutsuva pöytä mansikoineen ja kuohujuomineen! Käytettyjen mukien joukkoon kuuluvat esimerkiksi Arabian teemamukit ja kausimukit. Kahvikupeista löydät niin design-tuotteita kuin mummolafiilistäkin. Yhdistele makusi mukaan oman keittiöön arkeen ja juhlaan, vakikäyttöön mökille tai puutarhaan, ekaan ikiomaan kotiin tai vaikka leikkimökin koristeeksi!

Käytetyt lautaset, käytetyt kulhot sekä käytetyt tarjoiluastiat

Käytetyt lautaset ja kulhot ovat loistavia tarjoiluun ja esimerkiksi pataruokien ja laatikkoruokien tarjoiluun. Uudista vaikkapa kesämökkisi astiakaapit edullisilla aarteilla sellaisilta valmistajilta kuten Hackman, Arabia ja Muurla!

Käytetyt säilytysastiat

Käytetyt säilytysastiat, kuten Arabian suolasirotin ja Marimekon purkit tuovat kivaa pilkettä keittiön ilmeeseen. Koristele keittiö yksityiskohdin!

Käytetyt pannut ja kattilat

Kaipaatko retroa keittiöösi? Olisiko Arabian emalikattila ihana? Olisiko keittiösi täydellinen kunhan sieltä vain löytyisi punainen kattila? Uupuuko unelmien teekannu? Kurkista Kierrätyskeskuksen käytetyt pannut ja kattilat – saatat hyvinkin löytää etsimäsi!

Käytetyt aterimet

Käytetyt aterimet -kategoriasta löydät laadukkaita aterimia edullisesti, kuten vaikkapa jokaiselle aterialle sopivat haarukat, veitset ja lusikat sekä esimerkiksi Fiskarsin ja Iittalan veitset ja veitsisetit. Retkiruokailusetti, juustoveitsisetti, paistinleikkuusetti ja monet muut odottavat löytämistään!

Käytetyt muut astiat

Viinipullonavaaja, pähkinänsärkijä, jääpala-astia, cocktailsekoitin, suola- ja pippurisirottimet, kakkulapio, servettiteline ja monet erilaiset ruokailusetit ovat vain pieni osa tuotteista, jotka löydät käytetyt muut astiat -kategoriasta.